|

Sarıçam, Türkiye'ye örnek belediye olacak

Saadet Partisi, yeni kurulan Sarıçam İlçesi'ne genç bir akademisyen olan Yrd. Doç. Dr. Ömer Çoşkun'u Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Tıp alanında yaptığı çalışmalarla tanınan Çoşkun, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Sarıçam, tüm Türkiye'ye örnek bir belediye olacak" dedi.

Burak Yüksel
00:00 - 6/02/2009 Cuma
Güncelleme: 17:33 - 6/02/2009 Cuma
Yeni Şafak
Sarıçam, Türkiye'ye örnek belediye olacak
Sarıçam, Türkiye'ye örnek belediye olacak

Saadet Partisi, yeni kurulan Sarıçam İlçesi'nde Belediye Başkan adayı olarak genç bir akademisyen olan Yrd. Doç. Dr. Ömer Çoşkun'u aday gösterme kararı aldı. Saadet Partisi İl Binası'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Yrd. Doç. Dr. Ömer Çoşkun, Sarıçam'ın yeni kurulan bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, "Sarıçam gibi bakir bir alanda milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğimize söz veriyorum. Sarıçam'da öncelikle Çukurova Üniversitesi, Organize Sanayi ve Belediyeden oluşan bir sac ayağı oluşturacağız. Eğitim, üretim ve istihdamdan oluşan bu sacayağını bir araya getirerek önemli projeler üreteceğiz ve başta istihdam olmak üzere Sarıçam'ın tüm sorunlarını çözeceğiz. Gençlere, ev hanımlarına, esnafa ve işsizlerimize yönelik düzenleyeceğimiz eğitim kurslarıyla, üniversite ve sanayici arasında köprü olacağız" diye konuştu.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi, Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı'nın kurucu başkanlığını yaptığını hatırlatan Çoşkun, uzmanı olduğu şifalı bitkiler alanında Sarıçam'ın büyük potansiyelleri bulunduğunu vurgulayarak, "Sarıçam Şifalı Bitkiler Merkezi'ni kurarak, ilçemize katma değer sağlayacağız" dedi.

Ömer Çoşkun'un Sarıçam'da büyük hizmetlere imza atacağına inandığını belirten Saadet Partisi Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil ise, toplumun her kesiminden insanların partilerine yöneldiğini kaydetti. 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde en iddialı ve en güçlü partinin Saadet Partisi olduğunu ifade eden Cengil, vatandaşların hizmetlerde çığır açan Milli Görüş belediyeciliğini tekrar istediğini söyledi. Sıtkı Cengil, Saadet Partisi'nin belediye başkan adaylarının hizmet aşkıyla yola koyulduklarını ifade etti.









15 yıl önce
default-profile-img