|

Tahmazoğlu'ndan öğrencilere brifing

Ahmet Yavuz
00:00 - 6/11/2009 Cuma
Güncelleme: 16:42 - 6/11/2009 Cuma
Yeni Şafak
Tahmazoğlu'ndan öğrencilere brifing
Tahmazoğlu'ndan öğrencilere brifing

Özel Erdem Okullarının öğrencilere örnek olacak model insanların konuk edildiği Kariyer Günleri programına davet edilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hayatı, başarıları ve belediye başkanlığına uzanan anılarıyla ile ilgili öğrencilere brifing verdi. Özel Erdem Okullarının toplantı salonunda düzenlenen ve Okul öğrencilerinin katıldığı programda Başkan Tahmazoğlu'nun hayatını anlatan slayt gösterisi sunuldu.

Başkan Tahmazoğlu, Hayatı, öğrencilik yılları, başarıları ve belediye başkanlığına kadar uzanan yaşamıyla ilgili açıklamalar yaparak, “Gaziantep'te yaşamak bir ayrıcalıktır. Çünkü Gaziantep halkı çalışkan, üretken, gayretli ve yardımseverdir. Hayatta ne iş yaparsak yapalım hep daha iyisini yapmak için çalışmalıyız. Ülkemizin kıymetini bilmeli ve sahip çıkmalıyız.”dedi.


"HIZLI BİR ŞEKİLDE GÖÇ ALIYORUZ"

Gaziantep'teki sıkıntıların başında eğitim geldiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Eğitimde üst seviyelere çıkmak için herkes üstüne düşen görevi yerine getirmelidir. Gaziantep olarak eğitimdeki başarıda çok gerilerdeyiz. Bunun üst seviyelere çıkması için herkesin gayret göstermesi gerekmektedir. İlçemizde hızlı bir göç alıyoruz. 700 bin olan nufüsumuz son dokuz ayda 725 bine yükseldi. Belediye olarak eğitim, sağlık ve spor alanlarında elimizden geldiği kadar destek oluyoruz."diye konuştu. Tahmazoğlu,"Biz yediden 7'den 77'ye herkesin spor yapmasını istiyoruz çünkü spor sağlıklı yaşamın olmazsa olmazıdır. Karataş bölgesindeki 6 bin kişilik kapalı spor salonumuz hizmete girdiğinde gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bunlarla da yetinmiyoruz yeni spor alanları ve yüzme havuzları yapmak için çalışıyoruz. Ayrıca belediye olarak temizliği çok önemsiyoruz. Önümüzdeki hafta içinde altı ay sürecek olan temizlik kampanyamızla temiz bir çevre için el ele vereceğiz.”şeklinde konuştu.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Tahmazoğlu'na daha sonra Erdem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Asım Özsöyler tarafından katılımlarından dolayı buket takdim edildi. Başkan Tahmazoğlu daha sonra salondan öğrencilerin alkışlarıyla uğurlandı.




14 yıl önce