|

"Türkiye'ye örnek olacağız"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplumsal ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceklerini söyledi.

İsmail Hakkı Yoğurtçu
00:00 - 20/04/2009 Pazartesi
Güncelleme: 18:28 - 20/04/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
"Türkiye'ye örnek olacağız"
"Türkiye'ye örnek olacağız"

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği dayanışma yemeğinde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu dönem Türkiye'de eşi olmayan katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı içinde Bursa'yı yöneteceklerini belirtti. Osmangazi Belediyesi'nde yaptıkları projelerin herkes tarafından takdir edildiğini ifade eden Altepe, "Büyükşehir Belediyesi'nde de aynı yönetim anlayışı içinde Bursa'nın patronu değil, yöneticisi olacağız. toplumsal ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceğiz." dedi. Meclis toplantısında aldıkları kararlara eski başkanların da değerlendirme yapmalarına imkan tanıdıklarını belirten Altepe, Türkiye'de ilk olan bu uygulamanın devamını getireceklerini vurguladı. Altepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin her yönden saydam ve açık bir belediye olacağını ifade ederek, Bursa'ya bir kuruşunun bile heba edilmediği bir dönem yaşatacaklarını dile getirdi. Seçim öncesinde kaybetme riski olup olunmadığı yönünde kendisine soranlara, her zaman Bursa'da sıkıntı yaşanmayacağını ifade ettiğini anlatan Altepe, adayların aldığı oyları tahmin ettiğini de belirtti.


BAKAN ÇELİK'TEN TEŞEKKÜR

Düzenlenen yemekte AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ı telefonla arayarak, telekonferansla davetlilere seslenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'te, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde kazanmaları için çaba gösteren herkese ve kendilerine güvenen Bursa halkına teşekkür etti. Seçimlerde alınan üstün başarının çalışmalara da bire bir yansıyacağına inandığını söyleyen Bakan Çelik, "Bursa'nın ilerlemesi ve gelişmesi için ekip olarak neler yapabileceğinize çok iyi biliyorum. Bursa'ya hizmet noktasında size destek olmak benim için onur verici. Hep birlikte Bursa'nın marka kent olması için neler gerekiyorsa, kimlerle görüşülmesi gerekiyorsa, her şeyi birlikte ve beraber yapacağız. Belediyeciliğin başarılı bir şekilde nasıl yapılacağını herkese göstereceğiz" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ise, el ele vererek, Bursa halkına hizmete devam edeceklerini belirtirken, verdikleri sözleri tutarak, 2 yıl sonra yapılacak genel seçimlerde yine halkın karşısına alnı ak, başı dik çıkacaklarını söyledi.

15 yıl önce