Hudut Kartalları geçit vermedi: 7'si terör örgütü mensubu 12 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, Hudut Kartallarının, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladığını duyurdu. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2'sinin FETÖ ve 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Milli Savunma Bakanlığı

Milli Savunma Bakanlığı, Hudut Kartallarının, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladığını duyurdu. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2'sinin FETÖ ve 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde;

Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2’sinin FETÖ ve 1’inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

GÜNDEM
Hudut Kartalları vatan için nöbette

GÜNDEM
'Hudut kartalları' FETÖ şüphelilerini sınırda yakaladı

GÜNDEM
Hudut Kartalları kar kış demeden görevde

GÜNDEM
"Hudut Kartalları" sınırda göz açtırmıyor