|

Aracı ters döndü: Siyonist Bakan Ben-Gvir trafik kazasında yaralandı

Terör devleti İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters döndü. Kazada yaralanan Ben-Gvir'in tedavi amacıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Siyonist Bakan Ben-Gvir, kullandığı skandal ifadeleri ve sosyal medyaya sızan görüntüleri nedeniyle tepkileri üzerine çekmiş ve dün Kudüs'te İsraillilerin saldırısına uğramıştı.

18:54 - 26/04/2024 Cuma
Güncelleme: 19:24 - 26/04/2024 Cuma
AA
İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir geçirdiği kaza sonucu yaralandı.
İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir geçirdiği kaza sonucu yaralandı.

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters dönmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.



Yerel basında çıkan haberlerde, Ben-Gvir'in içinde bulunduğu aracın Remle kentinde karıştığı kazada ters döndüğü kaydedildi.

Kazada yaralanan Ben-Gvir'in tedavi amacıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olmadığı aktarıldı.

Öte yandan sosyal medyada yer alan görüntülerde Ben-Gvir'in aracının başka bir araçla çarpıştıktan sonra ters döndüğü görülüyor.

İsrailliler Ben-Gvir'e saldırmıştı

Siyonist Bakan Ben-Gvir, kullandığı skandal ifadeleri ve sosyal medyaya sızan görüntüleri nedeniyle tepkileri üzerine çekmiş ve dün Kudüs'te İsraillilerin saldırısına uğramıştı.





#Ben-Gvir
#İsrail
#Trafik Kazası
11 gün önce