|
Ses var görüntü yok

Sezon başında çekilen fikstürün ardından herkes bugünün hesabını yapıyordu. İki favori takımın, iki ezeli rakibin ligin sondan bir önceki haftasında yapacağı mücadele nasıl sonuçlanacaktı?


Son iki haftaya 6 puan önde giren ve şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan Galatasaray, ligin sonunu iyi getiremeyen ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-kırmızılıların seyircisinin de büyük desteğiyle maçı domine etmesi bekleniyordu ancak öyle olmadı. Sarı-lacivertliler, beklenenin aksine rakibinden daha motive bir maç çıkardı. Hem de uzatmalarla birlikte 76 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen.


Aslında sahada Fenerbahçe'nin mücadelesi dışında futbol adına da pek bir şey yoktu. Sık sık duran oyun, Mert Hakan Yandaş'ın tribünleri germesi, kartlar ve 90 dakika boyunca atılan tek isabetli şut. Yani derbide uzun zamandır olduğu gibi ses vardı ancak görüntü yoktu.


Sonuç olarak Fenerbahçe, istek ve arzusuyla hak ettiği bir galibiyet alarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Derbide büyük rehavete kapılan Galatasaray'a 24. zafer için TÜMOSAN Konyaspor deplasmanında 1 puan yetecek. Fenerbahçe ise İstanbulspor’u yenip Konya galibiyetini bekleyecek.







#Süper Lig
#Fenerbahçe
#Galatasaray
24 gün önce
Ses var görüntü yok
Izdırabın boyutu
Enflasyonun zengin ve yoksulları
Bölüm sonu canavarı: Enflasyon
Avrupa’da sağın yükselişi ve Amerikan başkanlık seçimleri
Avrupa tamir edilebilir mi?