T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Eyvah UFO'lar!

Uşak'ta yaşanan olaylarla gündeme oturan "uzaylılar", bir filmle ekranda. Kurtuluş Günü adlı film, dünyayı uzaylılardan kurtarma hikayesini anlatıyor

Son zamanların en büyük hasılatını yapan ve uzaylıların dünyayı istila edişini işleyen "Kurtuluş Günü" ekranda. Sıradan bir yaz günü hiç de sıradan olmayan bir şeyler oluyor. Yeryüzü bir anda gölgelerle kararıyor. Etrafı kaplayan garip bir manyetizma, tüm görünürlüğü sise boğuyor. Yalnızca birkaç dakika içinde, yeryüzündekni tüm insanların hayatı sonsuza dek değişiyor.

2, 3 ve 4 Temmuz günleri başlayıp sonuçlanan olay, ilk gün uzaylıların istilasıyla başlar. Uzay gemileri dünyanın belli başlı büyük şehirleri üzerinde uçarak gökyüzünü kaplar. Gün, şehirler ve insanların çoğunun, gemilerden yağan ışınlarla yanması ile son bulur. İkinci gün, hayatta kalan her milletten insan saldırıya nasıl karşı koyacaklarını planlamak için biraraya gelirler. Üçüncü ve son günde ise insanlar ve uzaylılar arasında bir ölüm kalım savaşı başlar.

KURTULUŞ GÜNÜ

Yön: Roland Emmerich Oyn: Willy Smith, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Margaret Colin, Juddy Hirsch Türü: Bilim-Kurgu Orijinal Adı: İndependence Day Yapım Yılı: 1996
22:00/TGRT


SEYRİ ŞAHANESeyri Şahane
Ömer Muhtar bir daha...
Geçtiğimiz hafta, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ve ünlü Meksikalı oyuncu Anthony Quinn'in ölümü nedeniyle Kanal 7, Libya'dan bir kahramanlık hikayesinin başarıyla beyazperdeye yansıtıldığı 'Ömer Muhtar'ı ekrana getirdi. Ancak çeşitli yollarla gazetemize ulaşan pekçok okuyucumuz bu filmi kaçırdıklarını ve özellikle çalışan seyircilerin izleyebilmesi amacıyla Anthony Quinn'in kült filmlerinden biri haline gelen Ömer Muhtar'ın daha geç bir saatte tekrar ekrana getirilmesini talep ettiler. Bizden iletmesi...
Mutfaklarda keyifli dakikalar
Mutfak Keyfi mutfakları keyiflendirmeye devam ediyor. Emine Ulu'nun yönettiği ve Nuriye Özen Toraman'ın sunduğu programda, Ayşe Tüter yine değişik bir tarif veriyor: Mercimekli kolay pide. Hediyeli yarışmalar, sürpriz magazinler, ve hoş sohbetlerin yeralacağı programda, Hijyen Bölümü, Püf Noktaları, Kalori Cetveli ve bizimKİLER gibi bölümler yeralıyor.
15:45/STV

 
Küçük Chabelita yeniden ekranda
Geçtiğimiz yayın döneminde Kanal 7'de gösterilen, ancak daha sonra ekrandan çekilen Sevgi Damlacığı Chabelita, yeniden yayınlanıyor. Dizide annesinden koparılan ve bir yetimhanenin zor koşullarında büyüyen Chabelita'nın yaşamı var. Dizinin bu ilk bölümünde, küçük Chabelita'nın yıllardır yaşadığı yetimhanenin soğuk duvarları arasında tek koruyucusu Trini'dir. Bir yandan kötü kalpli yurt müdürü Justa'nın kötülükleri, diğer yandan aile özlemi, küçüğe acılar yaşatmaktadır. Bu arada onun annesi Maria Fernanda, kızının yaşadığı güçlüklerden habersiz onun için gözyaşı dökmektedir.
17:10/Kanal 7
Mahallede işler arap saçına dönüyor
Cihat Tamer, Erkan Can, Yalçın Gülhan ve Leman Çıdamlı gibi oyuncuların rol aldığı Mahallenin Muhtarları'nda bugün, şoför Ali'nin hapisten çıkmasıyla mahallede bayram yaşanıyor. Seher, Ali'nin hapisten çıkması şerefine yemek veriyor.
Seher, Muhtar'ı, Handan'ı ve Temel'i yemeğe çağırıyor. Ancak yemeğe bir de davetsiz misafir katılıyor. Mehpare'yi yanlış anlayan Hakkı, Seher hanımlara Mehpare'yi istemek üzere gelince olanlar oluyor.
20:20/atv
11 Haziran 2001
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED