AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
Terim yüzünü gösterdi

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü, sert bir dille uyardığı futbolcularına gözdağı verdi.

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Real Sociedad karşısında mağlubiyetle birlikte Galatasaray'ın Avrupa yolunda ağır yara alması teknik direktör Fatih Terim'in sert tepkisine neden oldu. Dün Florya Tesisleri'nde futbolcuları saha içinde toplayan İmparator, oyunculara sert uyarılarda bulunarak gözdağı verdi. Futbolcuların Terim'i başlarını öne eğerek dinledikleri toplantıda en sert tepkiyi Frank De Boer aldı.

HERKES NASİBİNİ ALDI

Prates, Ayhan, Hasan Şaş, Cihan, Batista ve Ergün gibi oyunculara zaman zaman sesini yükselterek uyaran tecrübeli teknik adam, "Sociedad karşısında vermiş olduğunuz mücadelede sizi tanıyamadım. Artık kredinizi tüketiyorsunuz. Bundan herkes kendine dikkat etmek zorunda. Aksi taktirde sonuçlarına katlanırsınız" dedi. Terim, ayrıca rakibinin boğazını sıkarak kırmızı kart gören Hasan Şaş'tan da aynı hatasını tekrarlanmamasını istedi.

GEÇEN YILI UNUTMAYIN

TERİM, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ne çok iyi başladıklarını ancak grup maçları sonunda Avrupa'ya veda etmek zorunda kaldıklarını belirterek "Şu anda bizim durumumuz geçen yılki Lokomotif Moskova ile aynı. Önümüzde 4 maç daha var. Biz kendi sahamızda nasıl kaybettiysek İspanya'da da aynı şekilde galip gelebiliriz. Daha henüz hiçbirşey bitmedi" diye konuştu.

VOLKAN TOPUN AĞZINDA

Real Sociedad maçından 2 gün önce geç saatlere kadar bara kalan ve daha sonra Terim tarafından maç kadrosundan çıkarılan Volkan'a ağır ceza geliyor. Yönetim teknik direktör Fatih Terim'in vereceği rapor doğrultusunda genç oyuncuya ağır para cezasının yanısıra kadro dışı bırakılması da gündeme gelecek. Bu arada Terim'in hafta sonu oynanacak Akçaabat Sebatspor maçında sahaya yine farklı bir 11'e görev vermesi beklenirken, sezon başından bu yana fazla şans bulamayan Murad Erdoğan, Orhan Ak, Berkant ve Suat Usta gibi oyunculara görev vereceği ifade edildi. Hazırlık maçlarının yıldızı kaleci Aykut'un da hafta sonu oynanacak maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Hedefteki adam Mondragon

Sarı-Kırımızılılar da Real Sociedad, mağlubiyeti sonrasında hatalı goller yediği için eleştirilen Mondragon, takım içinde sorun olmaya başladı. Ligin başından buyana hatalı goller yiyen Kolombiyalı file bekçisi son olarak, Sociedad karşısında hatalı yediği iki gol takım içinde huzursuzluğa sebep verdi. Fatih Terim, Monragon'u sert bilde uyararak, "Son haftalarda yediğin gollerle takım arkadaşlarınıda kızdırmaya başladın. Artık kendine çeki düzen vermelisin" dedi.

CANAYDIN Gelecekten umutlu

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, kulübün hakkını başta kendisi olmak üzere hiçbir Galatasaraylı'yı, hiçbir müesseseye ve bireye yedirmeyeceğini söyledi. Canaydın," Galatasaray, nasıl bu ülkenin futbol ufkunu Avrupa'da kazandığı başarılarla belirlediyse, hakkımızı ararken ortaya koyacağımız bu mücadelemizde de tek başımıza olsak bile yılmadan hakkımızı arayacağız" dedi.

Galatasaray'da izinler kalktı

Galatasaray'ın Real Sociedad'a karşı aldığı yenilgi sonrası teknik direktör Terim tüm izinleri kaldırdı. Maç sonrası saat 02'de Florya Tesisleri'ne gelen futbolcular ertesi sabah izin yapmadan saat 10.00'da idmana çıktılar.



2 Ekim 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED