AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Maceradan kaçış yok

Ünlü Kaçak filminin devamı olan Kaçakların Peşinde, en az ilki kadar hareketli. Tommy Lee Jones ve Wesley Snipes'ın iyi bir ikili oluşturduğu film, TV'de ilk kez yayınlanıyor...

Başlangıçta bir televizyon dizisi olarak çekilen ve 1993 yılında sinemaya uyarlandığında büyük başarı kazanarak tam 7 dalda Oscar'a aday gösterilen Kaçak filminin devamı niteliğinde çekilen U.S. Marshals (Kaçakların Peşinde) adlı film, bugün TV'de ilk kez ekrana geliyor.

Kaçak filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan ve ardından 'Altın Küre Ödülü' de alan Tommy Lee Jones, yine yok yere suçlanan bir kaçağın peşine düşen polis Som Gerard rolünde. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

Bol kaçma, bol kovalamaca

Polis tarafından yakalanan ve diğer mahkumlarla birlikte bir uçağa bindirilen Roberts, öldürülmek istenir. Ancak bu saldırı, uçağın hasar görerek bir otoyola zorunlu iniş yapmasına neden olur. Roberts, otoyoldan çıkarak nehre giren uçaktan kaçmayı başarır. Bu andan itibaren müthiş bir kovalamaca başlar. Bu kovalamaca vahşi doğanın kucağından şehir merkezine doğru kayar. Olaylar ilerledikçe Mark esrarengiz bir casusluk olayı ile karşı karşıya olduğunu farkeder.

KAÇAKLARIN PEŞİNDE

Orijinal Adı: U.S.Marshals Yön: Stuard Baird Senaryo: John Pogue Oyn: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr. Joe Pantoliano Yapım Yılı: 1998 Türü: Macera Süre: 125 Dk.
SHOW TV / 20.30


Kenan Işık kadınlar arasına düşerse...
TRT'de baş rolleri Kenan Işık, Sanem Çelik, Sema Atalay ve Kutay Özcan'ın paylaştığı yeni bir komedi dizisi başlıyor: Allahım Neydi Günahım. Dizi iç dünyasında yaşayan bir adamın kadınlar tarafından istila edilen hayatını anlatıyor. Yalnız yaşayan Ahmet huzurlu bir hayat sürmektedir. Ancak eski nişanlısı olan Nilüfer'in kurucusu olduğu Kadın-Çocuk Sağlığı Vakfı'nda çalışma yapmaya başlaması, onun hayatını altüst eder. Kendini kadınlara iş alanı açmaya ve onlara yardımcı olmaya çalışırken bulur.
Trt 1 / 20.30


Gülbeyaz ve Kadir çocukların peşinde
Başrolde Şevval Sam ile Nejat İşler'in oynadığı Gülbeyaz'da, Taci ve Yunus, tek başlarına kasabaya dönmeye karar verince başlarına gelmedik kalmaz. Kadir ve Gülbeyaz aramaya başlar. Bu yolculukta Kadir ve Gülbeyaz'ın arasına daha da mesafe girer. Ancak bir yandan da birbirlerini kıskanmaktadırlar.
Kanal D / 20.30

 
İskele Sancak'ta
savaş var

Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu İskele Sancak'ta Irak'taki son durum tartışılıyor ve "Irak özgürleşti mi?" sorusunun cevabı aranıyor. Irak'ın işgal edilip edilmediği, kentin neden hiçbir direniş göstermediği, Saddam Hüseyin'in ölüp ölmediği gibi soruların tartışılacağı programda, bundan sonra ne olabileceği, Irak'a özgürlüğün gelip gelmeyeceği ve Irak'ta nasıl bir yönetimin kurulacağı hakkında da öngörüler yeralıyor.
Kanal 7 / 23.15

Savaş medya ve insan...
NTV'de haftaiçi hergün saat 17.35'te ekrana gelen Savaş ve Medya kuşağında objektif dünya medyasına çevriliyor ve tam çevirisi ile günlük TV haberleri ekrana getiriliyor. Saat 19.40'ta yayınlanan ve Oğuz Haksever'in sunduğu Savaş ve İnsan köşesinde ise, Irak'taki kameralara yansıyan "öteki" hikayeler aktarılıyor.
Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar...
Orhan Hakalmaz'ın sunduğu Türkü Gecesi'nde, Urfa türküleri ve halkoyunları ekranlara geliyor. Şanlıurfa'nın Kurtuluş Günü münasebetiyle ekrana gelecek olan programda, Urfalı sanatçılar acılı ve duygulu Urfa türkülerini icra ederken, geleneksel 'Sıra Geceleri' geleneği de ekrana yansıyor.
Stv / 21.45
11 Nisan 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED