T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 5 ARALIK 2005 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranlara bir 'Sırlar Dünyası türevi' daha

Sırlar Dünyası'na gösterilen ilgi üzerine ekrana gelen programlara biri daha eklendi: Cüneyt Arkın'la Yaşanmış Hikayeler. Konu elbette aynı, iyilik, kötülük, erdem...

Bu da Cüneyt Arkın'ın sırrı!

Sırlar Dünyası benzeri programlara biri daha eklendi: Cüneyt Arkın'la Yaşanmış Öyküler. İyiliğin de kötülüğün de, karşılıksız kalmayacağı fikrinden hareketle çekilen sır dizilerinin tutmasından sonra giderek artan sır dizilerinden biri olan Yaşanmış Öyküler programında Cüneyt Arkın, izleyicilerin gönderdiği mektuplardan senaryolaştırılan yaşanmış hayat hikayelerini sunuyor. Drama olarak ekranlara taşınan bu öyküler de Sırlar Dünyası programında olduğu gibi, adaleti, paylaşmayı, dürüstlüğü ve insan olmanın gerektirdiği erdemleri kutsu-yor. Hayatın içinden evdeki, sokaktaki, işyerindeki, kahvehanedeki en doğal haliyle karikatürize edilecek olan programın ilk bölümünde Zeynep adlı gerçek bir hayat hikayesi yeralıyor. STAR/22.10

Kalbe faydalı sır hikayeleri

Süleyman Çobanoğlu'nun kaleminden çıkan Kalp Gözü'nde ise, tecavüze uğrayan ve tecavüzcüsüyle evlendirilen bir genç kızın başından geçenler 'Zuhal' adlı dramada anlatılıyor. Dizinin ikinci hikayesi Haset'te ise, sürekli kalp kıran, her fırstta iğneleyici sözler kullanan annesi, bu durumdan müthiş rahatsız olan eşi ve yakalandığı hastalığı arasında çaresizce kalakalan bir adamın yaşadıkları dramatik bir dille çekilen filmde ekrana geliyor. KANAL 7/19.45


Kötülük cezasız kalmaz!

Melih Sezgin'in yapımcılığını üstlendiği, Hasan Kıraç'ın yönettiği Beşinci Boyut adlı sır dizisinde bu hafta yine ibretlik ve dramatik bir öykü anlatılıyor. Bu bölümün konusu ise şöyle: Mesleği kaportacılık olan Selim, geceleri araba çalan bir çetenin lideridir. Fatih ise bir müteahhittir. Diktiği villaların karşısına yapılacak caminin inşaatını durdurmak ister. Oysa camiyi yaptıranlar, kendi halinde birkaç ihtiyardır. Zihni Bey, babasının vasiyetini yerine getirmek için, maddi olarak kaldıramayacağı bir yükün altına girmiştir. Fatih, ihtiyarların gözünü korkutmak için, karşılığında bir daire vaat ederek, çete lideri olan Selim'i kullanacaktır.
SAMANYOLU/19.55


Romanya'da yokluk ile varlık arasında

Banu Avar'ın sunduğu Sınırlar Arasında, Romanya'da yokluk ve varlığın arasında dolaşıyor. Bir zamanlar bölgenin en zengin ülkelerinden biri olan, ancak şu anda borç batağında bulunan ülkeden ilginç tezat manzaralarının ekrana getirileceği programda, Romanya'nın jeo-stratejik konumuyla azınlık problemleri ve Türk azınlığın yaşamı yansıtılıyor beyazcama.
TRT 1 / 22.15


Tsunamiden bir yıl sonra Açe manzarası

Uğur Arslan'ın sunduğu Deniz Feneri, geçtiğimiz yıl 26 Aralık'ta Sumatra açıklarında meydana gelen, 9 büyüklüğündeki deprem ve tsunami felaketinin üzerinden bir yıl geçmesinin ardından, Endonezya'ya gidiyor ve ülkede nelerin değiştiğini ya da değişmediğini görüntülüyor. Açe'de bin kişilik eğitim kompleksi inşa eden ekip, bölgeye 5 de balıkçı teknesi götürüyor.
KANAL 7 / 23.15


Eğlenceli maceranın adresi: Philadelphia

CNBC-e'de günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar getiren yepyeni bir dizi başlıyor: It's Always Sunny in Philadelphia. Kimsenin sevmeyeceği ama komik bulacağı üç genç adam ve her kavramın didik didik edilip alay konusu yapıldığı yedi bölümden oluşan dizi, tek ve hareketli bir kamerayla çekilmiş başarılı bir gençlik dizisi.
Cnbc-e / 20.00


BEYAZ GELİNCİK
Ömer, Ceren'in istifa kararıyla şok oluyor

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları'nın oynadığı dizide, Ömer ve Ceren bağevinde mahsur kalır. Ömer aşklarının başladığını düşünür. Ancak Ceren'in şok istifası kararıyla sarsılacaktır.
ATV / 21.45


EMRET KOMUTANIM
Alayda 'iyi saatte olsunlar' paniği

Dizide, alaydaki boş binanın tadilat işleri Kartopu ve Tosun'un başına kalır. Ama mekanın gerçek sahipleri 'iyi saatte olsunlar' yani Mehmet ve Ferit, ikiliyi bir türlü rahat bırakmaz.
SHOW / 20.00


HAZİRAN GECESİ
Baran'ın umutları suya düşüyor

Özcan Deniz ve Naz Elmas'ın rol aldığı dizide, Kemal Baran'a karşı korkunç planlar hazırlar. Baran, Havin'le barışmanın yollarını aramaktadır, ikili konuşur. Fakat konuşmadan üzücü bir karar çıkar.
KANAL D / 21.50


Kırık ok
Hava Kuvvetleri'nin en iyi pilotlarından Deakson ve Hale, iki nükleer bombayla birlikte hayalet uçakla bir deneme uçuşuna çıkar. Ama Deakson'un başka planları vardır. Hale'i öldürüp, bombaları satmayı düşünmektedir. Havada müthiş bir ölüm-kalım mücadelesi başlar.
(Broken Arrow) Yön: John Woo Oyn: John Travolta, Christian S. (Aksiyon)
TRT 1 / 19.55

Son Yarış
Banka hırsızı Ronnie bir soygunda polislerden kaçarken karısı öldürülür. Ronnie'yi ihbar ederek yakalanmasını sağlayan polis arkadaşı Darryll, Ronnie'nin oğlu Aaron'u evlat edinir. 30 yıl hapis sonrası dışarı çıkan Ronnie öcünü almak için Aaron'un oğlunu alır.
(The Last Ride) Yön: Guy Norman Bee Oyn: Dennis Hopper, Will P. (2004)
STAR / 20.00

Öldürücü Hata
Geleneksel yollar dışına çıkarak tedavi ettiği pek çok vaka yüzünden hastanelerde iş bulamayan Dr. Nick Baldwin, ambulanslarda çalışmaktadır. Bir gün, görev sırasında bir adam, ofiste herkesin öldüğünü söyleyerek yardım ister. Oraya giden Nick, kirece dönmüş ölüler görür.
(Fatal Error) Yön: Armand Mastroianni Oyn: Antonio Sabato, J. Turner (1999) TV8 / 20.30

Yarasalar
Doktor Sheila Casper, sakin Teksas kasabası Gallup'ta yaşamaktadır. Karanlık bir gecede, binlerce yarasa kasabaya gelir. Otobur yarasalar, her canlıyı yok etmektedirler. Sheila ve Jimmy, şerifle işbirliği yapıp yarasaları durdurmanın yolunu aramaya başlarlar.
Yön: Louis Morneau Oyn: Lou Diamond Phillips, D. Meyer (Gerilim/Macera)
SAMANYOLU/21.40

Kırmızı Saçlı Kız
Hollandalı sinemacı Ben Verbong'un imzasını taşıyan film, 2. Dünya Savaşı sırasında Nazilere karşı mücadele veren Hollandalı direnişçilerin öyküsünü anlatıyor. Filmde, direnişin liderlerinden Hannie Schaft'ın hayat öyküsü yeralıyor.
(The Girl With The Red Hair) Yön: Ben Verbong Oyn: Renée Soutendijk, Peter Tuinman, Loes Luca, Johan Leysen Yapım: 1981
Cnbc-e / 22.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
TGRT: İst. (212) 454 56 00      Ank. (312) 441 34 00
KANAL 7: (212) 612 90 90       STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85   FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00     STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11       atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01      tv8: (212) 288 51 52
CNBC-e: (212) 335 00 00         NTV: (212) 335 00 00
KANAL A: (312) 318 69 70       RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi