T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 13 ARALIK 2005 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bir yıldız hibe edecek

Trabzonspor Başkan Adayı Nuri Albayrak, takımda eksikliği hissedilen mevkiye çok önemli bir futbolcu transfer edip, bunu kulübe hibe edeceğini açıkladı.

Trabzonspor başkan adayı Nuri Albayrak, kendisi ve ekibi göreve geldiğinde her alanda takımın ayağa kalkacağını söyledi. Türk futbolunun tartışmasız liderlerinden biri olan Trabzonspor camiasının her şeyi hakettiğini söyleyen Albayrak, “Artık uyuyan devin uyanma zamanıdır. Hedefimiz önümüzdeki yıl şampiyonluğa ve Avrupa’da başarılara ulaşmak” dedi.

ŞAMPİYONLUK SERİSİ

“Taraftar Türkiye’nin gururu Anadolu’nun lideri Trabzonspor’un şahlanmasını istiyor, bu son derece yerinde bir istek” diyen Albayrak, “Artık yüzlerin gülme zamanıdır. Çünkü Trabzon’un yenilgisine sadece Trabzon değil, Samsunlusu da, Sivaslısı da, Malatyalısı da üzülür. Gurbetteki insanımız da üzülür.Bu gerçek taraftarlar için şampiyonluk serilerini tekrar yakalamalıyız” diye konuştu.

‘CAMİA İSTEDİ, GELDİK’

Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Efsanemizin tekrar ayağa kalkması, haklarının yenmemesi için artık sabretme lüksümüz yoktu. Camia gelmemizi istedi ve biz de Trabzonspor’u iyi yerlere getirmek için harekete geçtik.”

Trabzon Avni Aker Stadı’nın modern hale getirilmesinin şart olduğunu söyleyen Nuri Albayrak, “ Artık dünya markası ve kulübü olan Trabzonspor’u kendisine layık olan bir stada kavuşturmanın da zamanı gelmiştir. Dünyanın en önemli stat projelerini uygulamak için ekiplerimiz çalışmalarını başlattı” diye konuştu.

ÖZ KAYNAKLARA DÖNÜŞ

“Trabzonspor’un özlemini kurduğu bir kadroyu kurmak istiyoruz” diyen Nuri Albayrak, “Hedeflerimiz ve yelpazemiz çok geniş. Bunun için de güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Özünü Trabzonluların oluşturduğu ve Trabzonspor’umuzu başarıdan başarıya koşturacak bir ekip kurmak için bu göreve soyunduk. Eksikliği hissedilen bir mevkiye bir yıldız oyuncu alarak kulübe hibe edeceğim” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’da başkanlık yarışının son derece ilginç ve çekişmeli geçeceğine inandığını vurgulayan Albayrak, “Kimlerin seçime girdiği çok önemli değil. Çünkü Trabzonspor için çok güçlü ve her alanda masaya yumruğunu vurabilecek bir ekip hazırladık. Artık bunun takdirini saygı değer genel kurul üyelerimiz verecek Camianın ileri gelenleriyle görüşüyoruz. Hepsinin bize bakışı son derece olumlu” diye açıkladı.
Öte yandan Albayrak, eski başkan M. Ali Yılmaz ve işadamı İbrahim Cevahir ile görüşerek desteklerini aldı.

Halilhodziç küstü idmana çıkmadı

Ankaraspor yenilgisi sonrası, “Burada ne işim var” diye çıkışan ve kongre kararı alındığından bu yana muhatap bulamadığından yakınan Halilhodziç, dünkü idmana çıkmadı ve evinden dışarı dahi adım atmadı. Öte yandan Yattara, Halilhodziç’in alınan yenilgi sonrası futbolcuları eleştirmesini haklı bulduğunu belirtti.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi