T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 1 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İmkansızı da başaracağız

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, yeni sezonda takımı, bugün olduğu yerden daha ileriye taşıyacak isimlere ihtiyacı olduğunu açıkladı. Gerets, Galatasaray Dergisi'ne verdiği röpörtajda transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine şöyle dedi: ''Bir ya da birkaç iyi isme ihtiyacımız olduğu tabii söylenebilir. Yeni sezonda imkanlarımız dahilinde ne varsa yapacağız. İmkanlarımız dahilindekiler yetmezse imkansızı da yapacağız'' dedi.

EN ANLAMLI ŞAMPİYONLUK

Gerets, sarı-kırmızılı taraftarlara umut dolu mesajlar verirken, ''Sporculuk ve antrenörlük hayatımda 13 şampiyonluk yaşadım. Fakat bence en özel ve güzel şampiyonluk Galatasaray'ın başında yaşadığım şampiyonluk oldu'' dedi. Sezon içinde şans verdiği genç oyuncuların bu fırsatı iyi değerlendirdiğini vurgulayan Gerets, ''Onların hepsiyle gurur duyuyorum. Önümüzdeki sene kadromuza katacağımız yeni genç oyuncular ve eskilerin benden daha çok şans alacaklarına inanıyorum'' diye konuştu. Belçikalı hoca ayrıca yeni sezon hazırlıklarına transferler bitirilmiş ve sorunsuz olarak başlamak istediklerini de ifade etti.

Canaydın: Bu ruh Avrupa'da zirveye taşıyacak!

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezonda hedeflerinin Avrupa'da büyük başarılar elde etmek olduğunu söyledi. Canaydın, "Her büyük kulüpte olduğu gibi zaman zaman biz de son birkaç yıldır bulunduğumuz zirveden bir parça geriye çekilerek, o zirvenin eteklerinde soluklandık. Şimdiyse tekrar o zirveye doğru, Avrupa'nın en büyüğü olmak için yürüyüşe geçiyoruz ve bu yürüyüşte tüm G.Saraylılar'ı da yanımızda görmek istiyoruz'' dedi. Canaydın, zor koşullara rağmen elde ettiği bu başarıların altındaki en önemli gücün, G.Saraylılık ruhu olduğunu belirterek, "500 yılı aşkın süredir bu ülkede var olan bir camianın köklü temelleri üzerinde yükselen, 100 yıldır da ülkedeki her kesimden insanla bütünleşerek büyüyen G.Saray, bu yıl da tarihi bir başarıya daha imza atmıştır'' diye konuştu.

Song'a Barça kancası

Rigobert Song'a İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'nın teklif yaptığı öğrenildi. Ülkesi Kamerun'da basına konuşan Song, "Sezon sonlarında bu tür teklifler hep olur, ama ne olacağını bilmeden karar vermek mümkün değil. Gerçek olarak söyleyebilirim ki, G.Saray'dan ayrılmak gibi bir isteğim yok, Ama bazı şeyler sizin dışınızda gelişebilir." dedi.

F.Bahçe bayrağı kutsaldır

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, şampiyonluk kutlamalarında yaptığı bazı davranışlarını eleştirdi ve "20.45'te şampiyon olacağımızı söyleyip olduk. Kutlamada bu saati bir-iki kere söyleyebilirdim ama bu kadar tekrarlamam yanlıştı" dedi. Polat, F.Bahçe'nin G.Saray'ı stat ve mali konularda geçtiğini ancak sportif anlamda geride olduğunu savundu. Polat, geçmişte Ömer Çavuşoğlu'nun G.Saray bayrağı yırtmasından sonra kendisine de benzer öneri getirildiğini ancak buna, "F.Bahçe bayrağı benim için de kutsaldır. Yeri dolabımın üstüdür'' karşılığı verdiğini anlattı.

Cenazede sitem

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın kayınpederi Güngör Uran'ın cenazesine Başkan Canaydın, yöneticiler ve Hakan'ın yanı sıra F.Bahçe Asbaşkanları Şekip Mosturoğlu, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu da katıldı. Canaydın, Özaydınlı'ya, Kadıköy'deki maçta kendisini karşılamayan Aziz Yıldırım'a olan kırgınlığını dile getirdi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi