T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 1 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fatih'i paraya satmam

F.Bahçe'nin Fatih Tekke ile anlaşma yaptığı iddialarına tepki gösteren Nuri Albayrak "Fatih bizim sembol oyuncumuzdur. Sözleşmesi varken kimseyle görüşmez" dedi.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin transferini istediği Fatih Tekke ile devam etmek istediklerini söyledi. Albayrak, NTV'ye yaptığı açıklamada, Fatih'in sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, "Fatih, takım kaptanı olması hasabiyle de Trabzon halkının gönlünde taht kurmuş bir sporcumuz. Birinci derecede düşüncemiz, Fatih ile yolumuza devam etmektir'' dedi. Aziz Yıldırım ile görüştüğü iddiasını yalanlayan Albayrak, "15 gün önce F.Bahçe ve Beşiktaş sporcumuzla ilgilendiklerini bize ilettiler. Basında bir sürü haber çıkıyor. Bunlar asılsızdır'' diye konuştu.

İSTEYENLER BİZE SORSUN

Sözleşmesi süren oyuncular konusunda önce kulüple anlaşılıp daha sonra da sporcularla biraraya gelmenin doğru olacağını kaydeden Albayrak, şöyle devam etti: "Bizimle anlaşmadan kimse sporcularımıza teklif getirmesin. Önce bize sorsunlar satış listesinde mi değil mi?. Fatih'in sözleşmesi sürerken F.Bahçe ile görüştüğüne inanmıyorum. Sporcumuzun Avrupa'da oynaması bizi gururlandırır. Avrupa olursa kulübün para kazanması sözkonusu olmaz. Trabzonspor'un paraya ihtiyacı yok. Trabzonspor para için sporcu satmaz. Fatih, ekol olmuş sporcularımızdan biri. Futbolu bıraktıktan sonra da kulüpte olmasını isteriz."

Artık Avrupa'ya gitmek istiyorum

Fatih Tekke, F.Bahçe'den menajerler aracılığıyla teklif geldiğini ama kimseyle görüşmediğini söyledi. Tekke, Lig TV'deki röportajında, "Trabzonspor camiasını üzecek hiçbir şey yapmam. Trabzonspor'un menfaatlerini her zaman korumuş bir insanım'' dedi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu vurgulayan Fatih, şöyle devam etti: "Avrupa'ya gitmek istediğimi daha önce söyledim. Yaşım 29, bu benim için çok önemli. Yapacağım her hareket Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda olacak. Kimse benim Trabzonsporluluğumu tartışmasın. Orada doğdum, orada öleceğim. Fakat profesyonel olarak düşüncem de budur. Düşüncelerime de saygı duyulsun."

'Fatih, kulübünün istediği yere gider'

Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çalışkan, şu anda kimseyle sözleşme yapmadıklarını söyledi. Çalışkan, milli futbolcunun hiçbir takımla anlaşmadığını vurgulayarak, "Fatih'in kesinlikle hiçbir kulüple görüşmesi olmamıştır. Trabzonspor Kulübü kime verirse, Fatih için de uygun olursa bu doğrultuda transfer olabilir'' dedi. Çalışkan, "Trabzonspor, F.Bahçe ile anlaşırsa, Fatih, F.Bahçe'ye gidebilir. Kulüp, Avrupa'da bir takımla anlaşırsa Fatih oraya gider. Şu an kesinlikle bir sözleşme söz konusu değil'' diye konuştu.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi