T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 29 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Aşık dedektif Lopez'in maceraları

Duygusal bir polisiye olan Melek Gözler ekranda. Jennifer Lopez'in başrolünü üstlendiği film, gözü kara bir dedektifin günün birinde gizemli bir adama aşkını anlatıyor.

Jennifer Lopez'in en iyi sinema performan-slarından birini sergilediği Melek Gözler bu akşam ekranda. Zaman zaman gerilim dozu yükselen bu polisiye filmde, gerçek ve tutkulu bir aşk hikayesi de anlatılıyor. Filmin konusu kısaca şöyle, Sharon Pogue, sert olduğu kadar cesur ve kendine güvenli bir kadın polistir. Sharon'ın en büyük özelliği etrafına ördüğü duvardır. Suçluların adalete teslim edilmesi konusunda takıntıya varan bir iş ahlakı olan genç polisin geçmişinde yaşadığı olaylar onu bu tarz davranmaya itmiştir. Sharon henüz 17 yaşındayken, annesini döven babasını polise şikayet etmiş ve bu nedenle babası onunla bir daha konuşmamıştır.

GİZEMLİ ADAMLA AŞK

Babası hapisten çıkınca annesiyle nikah tazelemek için bir davet verir. İsteksizce de olsa davet edilen Sharon burada Catch adında bir adamla tanışır. Catch, Sharon'u bir gece görevi sırasında karşı karşıya kaldığı silahlı bir adamdan kurtarır. Ancak bu gizemli adam sevgilisine geçmişini anlatmaz ve yaşadığı yeri de göstermez.

MELEK GÖZLER

Orijinal Adı: Angel Eyes Yapım Yılı: 2001-ABD Türü: Duygusal-Drama Yön: Luis Mandoki Oyn: Jennifer Lopez, Jim Caviezal, Victor Argo, Sonia Braga, Shirley Knight
TV8 / 23.00


Ekran ajanları masada

Çeşitli gazetelerin televizyon eleştirmenleri Full Ekran'a katılıyor. Geçtiğimiz sezonu değerlendiren konuklar, Tv dünyasındaki son gelişmeleri, reytingleri ve transferleri konuşuyor.

Cengiz Semercioğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Full Ekran'a bu hafta çeşitli gazetelerin televizyon eleştirmenleri konuk oluyor. Milliyet Gazetesi'nden Sina Koloğlu, Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ, Akşam'dan Atilla Aydoğdu ve gazetemiz televizyon eleştirmeni Bekir Hazar'ın konuk olarak katıldığı programda, televizyon dünyasında neler olup bittiği konuşuluyor. Geçtiğimiz sezonun değerlendiril- mesinin yapıldığı Full Ekran'da, sezonun en iyi dizileri, en iyi programları ele alınıyor. Programda TV dünyasındaki son gelişmeler, ratingler ve transferler de eleştirmenlerce yorumlanıyor. HABER TÜRK / 23.30


Şoray Uzun bu kez Sinop'ta volta atıyor

Şoray Uzun Yolda'da bu akşam Sinop var. Taş dibekte bulgur öğüten teyzelerle konuşan Şoray daha sonra Sinop geleneklerine göre ilahilerle gelen gelinin, önce saca, sonra nacağa oturtulduğu kına gecesine katılıyor. Sinop cezaevinde yıllarca gardiyanlık yapan Pala Hüseyin, Şoray'a volta atmayı öğretiyor.
KANAL7 / 19.45


Yerel televizyonlar da akıllı işarete geçiyor

RTÜK Başkanı Zahit Akman, ulusal televizyonlarda 23 Nisan'dan itibaren kullanılmaya başlanan Akıllı İşaretler Sembol Sistemi'ni yerel televizyonların da uygulamaya koyacağını açıkladı. Akman yaptığı konuşmada Sayısal Kayıt Arşiv ve Analiz Sistemi çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

  • ASLIHAN ALTAY KARATAŞ


    Hürriyet, Kanal D'nin reytingini şişiriyor mu

    Hukuk profesörü Aydın Aybay'ın gazetelerdeki reyting haberlerine ilişkin başvurusu üzerine Basın Konseyi harekete geçti. Aybay'ın Hürriyet'teki Kanal D'nin reytingleriyle ilgili haberlerde gizli reklam yapıldığıni belirtmesi üzerine Konsey, reytinglerin yüksek gösterilme iddialarına ilişkin rapor hazırlanmasına karar verdi.

  • İSTANBUL (AA)


    BİRİ BANA ANLATSIN
    Beyaz soruyor; Damak zevkimiz ne alemde

    Beyazıt Öztürk'ün Kadir Çöpdemir ile birlikte sunduğu Biri Bana Anlatsın'da bu akşam, Damak zevkimiz değişti mi? sorusuna cevap aranıyor. Ülkenin tanınmış gurmelerinin katıldığı programa, Artun Ünsal, Mehmet Barlas, Ayumi Takano, Rahşan Gülşan, Eyşan Özhim, Nefise Karatay konuk ediliyor.
    NTV / 21.00


    HACI
    Faruk, Bakan'la görüşmeye gidiyor

    Tuncel Kurtiz ve Fikret Kuşkan'ın rol aldığı dizide suikast sonrasında, ortalık hareketleniyor. Yağız İstanbul'a gidiyor. Faruk, Sevil'den Bakan'la bir görüşme ayarlamasını istiyor. Yağız ve Cüneyt, Veli'nin kasasını açıyor. Faruk, Kemal ve bir kaç arkadaşıyla birlikte Sevil ve Bakan'la buluşmaya gidiyor.
    SHOW / 22.40


    BÜYÜK BULUŞMA
    Töre cinayetleriyle ilgili ibretlik öyküler

    Çelik Berksoy'un yönettiği dizide Gülizar köyde öğretmenlik yapan Selim ile birbirlerini severler. Fakat Gülizar'ın babası Sadık töreler gereği kızını bir başka aşiretin oğluyla evlendirmeye karar verir. Selim ile Gülizar, çareyi kaçmakta bulurlar. Sadık, kaçan kızını vurdurmaya karar verir, görev ise oğlu Bilal'indir.
    SAMANYOLU / 19.55


    Yarın Son Gündür
    Kara Çocuk ile Mavi Çocuk suç dünyasının tanınan iki sevgilisidir. Kara Çocuk beladan uzak, bir hayat sürmeyi amaçlasa da rakipleri onlara rahat vermeyecektir. Başları belaya giren ikiliyi yakalama görevi ise çocukluk arkadaşları Komiser Süleyman'a verilir.
    Yön: Yılmaz Güney, Oyn: Yılmaz Güney, Fatma Girik, Süleyman Turan, Bilal İnci, Nihat Ziyalan, Nükhet Egeli KANAL 7 / 14.15

    Bebek Firarda
    Cotwelller, bebekleri Bink ile yaşayan mutlu bir çifttir. Köşke bir fotoğrafçı çağırırlar ancak Eddie, Norby ve Veeko adındaki üç kötü adamdan oluşan çete, fotoğrafçı kılığında köşke gelerek bebeği kaçırır. Bink ise bu aptal üç kafadarı kendisini kaçırdığına pişman eder.
    Orj Adı : Babby's Day Out Yön: Patrick Read Johnson, Oyn: Adam Robert Worton, Jacob Joseph Worton Türü: Komedi
    KANAL D / 20.30

    Kırmızı Gezegen
    Yıl 2050. Gözünü Mars'a diken ABD, "Red Planet"ta gezegeni yaşanacak bir yer haline getirmeye çalışıyor. Mars'ta bir kolonileştirme operasyonu başlatılıyor. Ancak işler ters gidiyor ve uzmanlardan oluşan bir ekip Mars'a yollanıyor.
    Orj Adı: Red Planet, Yön: Anthony Hoffman Oyn: Val Kilmer, Carrie-Ann Moss, Tom Sizemore, Benjamin Bratt
    Cnbc-e / 22.00

    Amen
    Costa Gavras'ın Amen adlı bu politik filminde, bir yanda savaş zamanı bir SS subayı olan ve kamplarda kullanılan Zyclon B gazını saklayan kimyager ile diğer yanda da sessizliği bozmaya niyetli bir papazın öyküsü anlatılıyor.
    Orijinal Adı: Amen Yönetmen: Costa Gavras Oynuncular: Ulrich Tukur, Mathieu Kassovitz, Ulrich Mühe Yapım Yılı: 2002
    STAR / 01.00

    Ölüm Mirası
    Peter Marciani, yeraltı dünyasının patronları için çalışmış bir kiralık katildir. Bir daha asla öldürmeyeceğine yemin etmişken, kardeşinin ölümünden sorumlu olan adamı bulur ve intikam almak için Napoli'ye gider. Mafya patronu olan adama yaklaşmak hiç de kolay değildir.
    Orj. Adı: Death Rage Yön: Antonio Margheriti Oyn: Yul Bryner, Barbara Bouchet
    TV8 / 02.00


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi