T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 10 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Depremin Pakistan'ı

Kimse Yok mu'da sekiz ay önce depremle sarsılan Pakistan'dan manzaralar var. Kimse Yok mu Derneği'nin yaptırdığı okullar ve Pervez Müşerref röportajı programda ekranlara geliyor

Kimse Yok mu programında bu hafta Pakistan'dan manzaralar ekrana getiriliyor. Yaklaşık sekiz ay önce merkez üssü Keşmir olan depremde yerle bir olan bölgeye 10 okul yaptıran Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin yaptığı yardımlar ve bölgeden ilgi çekici manzaraların ekrana getirileceği programda, deprem bölgesi olan Muzafferabad şehrinde yine dernek tarafından kurulan 5 bin kişi kapasiteli çadırlardan da manzaralar var. Kış için her türlü donanıma sahip, odaları ve birer sobası bulunan "ev tipi" çadırları ziyaret eden Ceren Abdullah ve ekibi, Kimse Yok mu Derneği'nin bölgedeki faaliyetlerini ekranlara taşıyor. Kapı kapı yiyecek dağıtan, kadın ve çocukları tek tek giydiren Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin Pervez Müşerref'le olan görüşmesinin yayınlanacağı programda yapılan yardımlarla, bölgede hepsi 350'şer kişilik ve tam donanımlı on ayrı okul açan derneğin hazırladığı açılış töreninden görüntüler var. Sınıflarından laboratuarlarına her türlü ayrıntının düşünüldüğü okullardan görüntüleri ve bölgenin yoksulluk manzaralarını yayınlayacak programda, okulların açılış töreni sırasında okulları ziyaret eden Pakistan Devlet yetkililerinin teşekkür konuşmalarına da yer veriliyor. SAMANYOLU / 21.15


İntikam peşinde esrarlı yolculuk

Esrar, intikam, dram ve aşkın içiçe geçtiği başarılı kurgusuyla dikkat çeken Gizli Savunma ekranda. Film, sıkı suç hikayelerinden hoşlananlar için ideal.

Ünlü Fransız yönetmen Jacques Rivette Secret Défense adlı 1998 yapımı bu filminde, ilginç bir suç/ceza öyküsü anlatıyor takipçilerine. Türünün en başarılı örnekleri arasında gösterilen, meraklılarını hayal kırıklığına uğratmayacak filmin konusu ise şöyle gelişiyor: Beş yıl önce öldürülen babasının katilini bulduğuna inanan Paul, intikam almaya kararlıdır. O'na göre bu durumda kana kan düsturu geçerlidir ve intikam sadece cinayet yoluyla alınabilir. Vaktinin büyük kısmını laboratuarda geçiren tıbbi araştırmacı ablası Sylvie ise, onu korumak adına silahı eline alır ve onun yerine intikam planını uygulamaya koyar. Ama en önemli soru, ikisi tarafından da hâlâ tam olarak cevap bulmamıştır: Suçlu gerçekten o kişi midir?

GİZLİ SAVUNMA
(Secret Defense) Yön: Jacques Rivette Oyn: Sandrine Bonnaire, Jerzy Radziwilowicz, Gregoire Colin, Laure Marsac, (1998) (Suç-Dram)
Cnbc-e / 22.15


Pusula'da kadın, töre cinayetleri var

Mithat Bereket'in hazırladığı Pusula'da bu hafta, töre cinayetleri masaya yatırılıyor. Programda tüm dünyada kadınların hayatlarını etkileyen töre cinayetleri ve bu cinayetlerin neden olduğu toplumsal krizlerin nedenleri ele alınıyor. Son olarak Almanya'da Hatun Sürücü'nün öldürülmesiyle gündeme oturan töre cinayetlerini, Almanya ve Türkiye'deki uzmanlar ve tanıklar anlatıyor.
Cnn Türk / 22.00


Ahmet Ertürk'le medya ve siyaset

Nazlı Ilıcak'ın sunduğu Sözün Özü'ne TMSF Başkanı Ahmet Ertürk konuk oluyor. Ahmet Ertürk, medya-siyaset-yargı ilişkilerini değerlendireceği programda ayrıca mallarına el konan siyasetçiler ve medya patronlarıyla yaşanan gerginlikleride anlatıyor. Programda Dinç Bilgin'in geçen hafta yaptığı konuşmaların özeti ve Andıç mağduru gazetecilerin görüşleri de özel bir bölümde ekrana geliyor.
KANAL 7 / 23.45


Özcan Deniz'den müzik piyasasına

Nedim Hazar'ın yönettiği "Özcan Deniz Makyajsız" belgeselinin ikinci bölümü ekrana geliyor. Belgeselde; ülkenin müzik piyasası, televizyon dizisi mekanizması irdeleniyor. Belgeselin kurgusu Özcan Deniz hayranı iki insan etrafında gelişiyor. Müzik ve sinema dünyasından önemli isimlerin görüşlerinede yer verilen belgeselde Özcan Deniz'in kökten bir müzikal geçmişinin olduğu keşfediliyor.
Cnn Türk / 23.00


CEMİLE
Cemile otelde gördüğü yaralı yüzü tespit ediyor

Türkan Şoray ve Talat Bulut'un rol aldığı dizide, Refik, Kaan'ın evlilik hevesi yüzünden kariyerini boşlamasından rahatsız oluyor. Cenk, İpek'e ulaşamamanın etkisiyle şiddetin dozunu arttırıyor. Cemile, otelde gördüğü yaralı yüzü tespit ediyor. Refik, Kaan ve Elvan'ın arkadaşı Sedat'ı şirkete alıyor ve ondan yararlanmak istiyor.
SHOW / 22.00


KIRIK KANATLAR
Ayşe, Şeref'in elinde Nevzat ise perişan

Can Elçin ve Begüm Birgören'in rol aldığı dizide Şeref Ayşe'yi dağa kaldırıyor. Haberi duyan Nevzat kahrından deliriyor. Herkes Ayşe'yi bulmaya çalışıyor. Ayşe Şeref'ten kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Nazlı ise eğitim faaliyetlerini koğuşa taşıyor.
KANAL D / 20.00


KEZBAN YENGE
Hacer-Emre aşkının dedikodusu köyü sarıyor

Şensel Uykal ve Işık Aras'ın rol aldığı dizide Burhan'ın hafızasını kaybetmesini fırsat bilen Avni Kezban Yenge'den kızını istiyor. Hacer'le Emre'nin aşk dedikoduları yayılıyor. Emre'nin babası köye geliyor ve yayılan dedikoduları duyuyor. Emre'nin babası Ertuğrul bu işin olmayacağını Kezban Yenge'ye anlatıyor.
KANAL 7 / 19.45


Annem
Kızı Ceylan'ı çocukları olmayan genç bir karı-kocanın kaçırdığını anlayan kadın aklının yitirir. Zengin anneannelerinden para almak için Ceylan'ı kaçıran karı koca amaçlarına ulaşmıştır. Yıllar sonra deli olan kadın çalışmak üzere bir çiftliğe gider.
Yönetmen: Temel Gürsu Oyn: Küçük Ceylan, Canan Perver, Ünsal Emre, Adile Naşit, Ayşegül Ünsal, Cemal Gencer
KANAL 7 / 14.15

Son darbe
San Francisco'da seri cinayetler işlenmeye başlayınca Müfettiş Harry Callahan, bu konuyu araştırmak üzere kasabaya gönderilir. Harry'nin bilmediği ise, katilin yaşadığı olaylar yüzünden dengesi bozulan Jennifer olduğudur.
Orj. Adı: Sudden Impact Yön: Clint Eastwood Oyn: Clint Eastwood, Sandra Locke, Pat Hingle, Badford Dillman
TV8 / 22.00

Jack London
Yönetmenliğini Alfred Santell'in yaptığı filmde, yazar Jack London'ın hayatı anlatılıyor. Filmde Jack London'ın savaş muhabiri olarak katıldığı savaşlardan edindiği tecrübelerin izini sürerek geliştirdiği serüveni ve daha fazlası var.
Orijinal Adı: Jack London Yönetmen: Alfred Santell Oyuncular: Michael O'Shea, Susan Hayward Türü: Biyografi
TRT 2 / 23.00

Tetikçiler
Bir mafya babası, ödenmemiş borçları tahsil için adamları Ray ve A.K' yı görevlendirir. Fakat bu ikili bir hata yaparlar ve bu hata sonucunda, başlarına bela alırlar. Ray'in bağlantısının olabileceği bir dedektif ise, peşlerine takılacaktır.
Yönetmen: Sidney J. Furie Oyn: Casper Van Dien, Rick Fox, Catherine Oxenberg Türü: Aksiyon / Macera
SAMANYOLU / 23.40

Romeo ve Juliet
Flugencio Capulet'in verdiği partiye, Rosaline'e aşık olan Romeo Montague Kral Arthur kılığına girerek gider. Partide Juliet Capulet'i melek kılığında görür ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak bu aşk, onların birbirlerine düşman ailelerden olduklarını fark etmelerine yarayacaktır.
Yön: Baz Luhrmann Oyn: Leonardo Di Caprio, Claire Danes (Romantik)
SHOW / 01.15


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi