T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 5 OCAK 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fener'de son senem

Rüştü, son noktayı Yeni Şafak'a konuşarak koydu: "Bazı kimseler oynamamı istemiyor. Allah razı olsun Almanya ve İngiltere'deki takımlar değerimi daha iyi biliyor. Gelecek sezon yurt dışındayım."

Haldun
Domaç

Büyük umutlarla döndüğü F.Bahçe'de umduğunu bulamayıp yedek kulübesinin müdavimi olan Rüştü, bu duruma son vermeye kararlı.

Milli futbolcu, sorularımızı yanıtlarken, önümüzdeki sezon F.Bahçe'de olmayacağını açıkladı.

İşte Rüştü'nün çarpıcı sözleri:
"F.Bahçe'de ne yazık ki bazı kimseler takımda oynamamı istemiyor. Ben F.Bahçeli Rüştü imajını kazanmak için çok uğraştım. Bunu kaybetmek istemiyorum. Şimdi gidersem arkamdan çok polemik yaratırlar. Buna neden olmak istemiyorum. Gemiyi terkeden adam olmam ama bana 'Git' derlerse de giderim."

"Allah razı olsun, yurt dışındaki takımlar değerimi çok daha iyi biliyor. Almanya ve İngiltere'den menajerlerim çok sayıda teklif aldı. Ama ben bu sezonu kesinlikle Fenerbahçe'de tamamlamak istiyorum. Dört ay daha buradayım."

'HEP FENERLİ KALACAĞIM'

"Gelecek sezon yurt dışında olacağım. Türkiye'de F.Bahçe dışında bir yerde oynamam. Beşiktaş ve Galatasaray formasını giymek bu saatten sonra olmaz. Ayrıca Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve Fenerli kalmak istiyorum."
"Burada güzel günlerim oldu. Beni Rüştü yapan Fenerbahçe'dir. Bunu unutamam."

Yasakların efendisi!

F.Bahçeli futbolcular 14 günlük tatilin ardından bugün ikinci yarı hazırlıklarına başlarken teknik direktör Daum da oyuncular için bir dizi yasaklar getirdi. Buna göre futbolcular sezon sonuna kadar F.Bahçe'nin resmi yayın kuruluşları dışında hiçbir yere demeç vermeyecek. Haksız yere kırmızı kart gören 25, sarı kart gören 15 bin YTL cezaya çarptırılacak. Takım ve yönetim hakkında açıklamalarda bulunanlar 50 bin YTL, izinsiz idmana çıkmayanlar 30 YTL, gece hayatı olan tespit edilirse 50 bin YTL. Ayrıca cola gibi asitli içecekler yasak. n Ahmet BIYIKLI

F.Bahçe 4. kez Mavi Bayrak ödülü kazandı

Futbol Federasyonu'nun, Spor Toto Teşkilatı'nın işbirliğiyle uyguladığı "Mavi Bayrak'' projesinde, ligin 15. haftasında ödülü Fenerbahçe kazandı. Sarı-lacivertliler, futbolda şiddeti önlemek amacıyla uygulamaya konulan bu ödülü 4. kez kazanan tek takım oldu.

İkinci yarı için bugün start alıyorlar

Samandıra Tesisleri'nde bu sabah bir araya gelecek sarı-lacivertliler, günü çift antrenmanla geçirecek. F.Bahçe, hazırlık çalışmalarının ilk gününü İstanbul'da geçirdikten sonra, yarın uçakla Antalya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, 15 Ocak'ta İstanbul'a dönecek.

Anelka, Souness'ın kaderi

Newcastle United teknik direktörü Souness krizden kurtulmak için kurtarıcı olarak F.Bahçeli Anelka'yı görmeye devam ediyor. Owen'ın sakatlanmasıyla yeniden Fransız futbolcu için girişimlere başlayan Souness, son 3 maçta aldıkları 1 puanla oluşan baskıyı yıldız golcüyü alarak azaltmak istiyor. Souness, F.Bahçe'ye yeni bir teklifle gitmek için hazır olduğunu belirtti. Anelka ise İngiliz Sun gazetesinde yer alan bir haberinde "F.Bahçe'den ayrılma durumun olursa İngiltere'ye gitmek isterim" demişti. İngiliz gazeteleri Souness'ın bir transfer yapamadan 72 saat içinde görevini kaybedebileceğini yazdı.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


 ANKET

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi