AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

Y A Z A R L A R

Iraz ailesine yakışmadı

Tekvando denildiğinde İsmet Iraz hemen akla gelir. Türk Tekvandosu'nun mimarı İsmet hocanın şu günlerde yüzünden düşen bin parça...

Bunun gerekçesi ise ilginç..

Efendim, İsmet hocanın dünya tatlısı yeğeni Atilla, geçenlerde son model BMW'sini satışa çıkartır. Kısa zamanda ortaya çıkan müşteri otomobili denemek ister ve küçük Iraz'dan anahtarı alır.

İki saat geçtikten sonra, BMW'yi denemek için kullanan kişi ortalıkta görünmez. Sağa sola başvurulur, sonunda durumu polis çözer..

Polis'in araştırması sonunda, son model otomobil bir kamyonun üzerinde, Kızılcahamam yakınlarında bulunur.

Yani, konunun özü şu.

Uyanık müşteri bu güzelim otomobili kamyonla kaçırmak ister.

Otomobil bulunmasına karşılık, İsmet hoca'nın yüzünün asıklığı bir türlü geçmez. Iraz hoca, otomobilin çalınma olayındaki gafletten dolayı, Iraz ailesi, bu olayı bir türlü içine sindiremez.

İl Müdürlerine rotasyon

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü teşkilatı yenilenmeye başlandı. Genel Müdür Atalay, zaman içinde, Teşkilatı A'dan Z'ye kadar değiştirecek.

Tabii bu değişimin içinde, faydalı olabilecekler her zaman baş üstündeki yerini alacak.

Genel Müdür yardımcıları arasındaki değişimde yavaş yavaş gerçekleşirken, sıra Spor İl Müdürlerine gelecek.

"Çalışana her zaman kapımız açık" diyen Atalay, Spor İl Müdürleri hakkında tutulacak karneye göre, değerlendirmede bulunacak. 5 yıl aynı yerde görev yapanlar ise "rotasyona" tabi tutulacak.

Bunlar yapılırken, kimse ile kavga etmeyeceklerini de açıklayan Atalay, kadronun da gençleştirileceğini söylüyor.

Teşkilatlara Fenerliler hakim

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü makamına, meslektaşımız Mehmet Atalay oturdu. Kendisi, bir dönem çalıştığı gazetelerde Spor Müdürlüğü yaptı. Aynı zamanda, Türkiye Spor Yazarları Derneğinin de bir üyesi.

Derneğin düzenlediği tüm Seminerlere katıldı. Bilgisini arttırmak için çaba sarf edip durdu.. Yani içimizden biri...

Şimdilerde de Türk sporunun patronluğunu yapıyor. Bu kimlikteki kişi olan, yani Mehmet Atalay'ın hangi takımı tuttuğunu ise, açıklayacağım.

Atalay kardeşim koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Şimdilerde, Teşkilattaki personel bir Fenerbahçe taraftarı edası ile görüntü veriyor.

Genel Müdürlük makamına oturduktan sonra Fenerbahçe'nin kötü gitmesi, Mehmet Atalay'ın keyfine bayağı kaçırmışa benziyor. Anlaşılan Fenerbahçe düzlüğe çıkana kadar Atalay'a gülmek "haram" olacak..

Bayanlar Boks maçından sonra...

Geçenlerde Eskişehir'de bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası vardı. Bu şampiyonayı Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli'de, iki gün süre ile izledi.

Ringdeki bayanların kıran kırana mücadele etmesi sonunda Doğaneli son hızla Ankara'daki evinin yolunu tuttu. Öyle ki, Ankara sınırlarına girildiğinde eşini arayıp, sağ salim geldiğini bildirdi.

Oysa...

Biz Caner Doğaneli'ni "kazak erkek" olarak bilirdik. Başkan'daki bu değişimin gerekçelerini de elbette öğreneceğim ve size aktaracağım.


4 Nisan 2003
Cuma
 
GÜRAY SOYSAL


Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED