AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Çantada umut var

'Waterworld' hüsranından sonra, 'The Postman' ile yine gelecekte dolaşan Kevin Costner bu kez insanlara umut dağıtan bir postacı rolünde. Film televizyonda ilk kez yayınlanıyor

Hem yapımcılığını, hem yönetmenliğini, hem de başrolünü üstlendiği Waterworld (Su Dünyası) ile gişede hüsrana uğrayan Amerikalı ünlü oyuncu Kevin Costner, yine zamanımızın biraz ötesine geçiyor ve son filmi The Postman (Haberci) ile 2013'te yaşanan bir maceraya dalıyor. Bu filmiyle de hayranlarını memnun edemeyen Costner'ın Postacı'sı TV'de ilk kez ekrana geliyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

Nükleer savaşın adeta bir kıyamet gibi ülkeyi yerle bir ettiği 2013 yılında üçüncü dünya savaşının ardından herşey çok geriye gitmiştir. Dirlik ve düzenin yerini kargaşa ve kaos almıştır. İnsanlar neredeyse 100 yıl öncesinin hayat koşullarına göre yaşamaktadır. Devlet otoritesinin ortadan kalktığı bu ortamda, halka irili ufaklı çeteler hükmetmektedir. Eski bir generalin yönettiği bu çetelerden biri, insanlara kan ağlatır. Üstü başı dökülen, biraz yiyecek karşılığında küçük oyunlar sergileyerek yaşamını sürdüren bir gezgin, generalin ordusunda zorla askere alınır, ancak ordudan kaçar. Yolda eski bir posta arabasına rastlar. Orada bulduğu mektupları dağıtmaya başlar ve giderek umudun simgesi haline gelir. İnsanlara verdiği güven nedeniyle giderek gelişen dayanışma hareketinin de öncüsü olur.

Haberci - Orijinal Adı: The Postman Yön: Kevin Costner Senaryo: David Brin'in eserinden Eric Roth Oyn: Kevin Costner, Will Patton, Larenz Tate, Olivia Williams, Daniel von Bargen, Tomy Petty, Scott Bairstow Yapım Yılı: 1997 Türü: Bilim-Kurgu / Macera Süre: 177 Dk.
SHOW TV / 20.30


Gülbeyaz durgun, Kadir suskun
Şevval Sam ile Nejat İşler'in rol aldığı Gülbeyaz adlı dizide bugün, Gülbeyaz teknede çalışmayacağını açıklamıştır. Beyaz Ana, Gülbeyaz'ın bunaldığını düşünerek bunu anlayışla karşılar. Gülbeyaz durumdan memnun gibi gözükse de, aklı teknededir. Kadir de teknede tek başına olmaktan dolayı rahatsızdır. Gülbeyaz'la konuşur ama onu tekneye dönmeye ikna edemez.
Kanal D / 20.30


Zalim'de işler sarpa sarıyor
Mahsun Kırmızıgül'ün başrol oynadığı Zalim'de, Sudenaz'ın evine gelen Ayaz, Sanlı Bey'in hayatını kurtarınca Sanlı Bey hem kızını hem de Ayaz'ı affeder ve iki gün içinde düğün yapılması için emir verir. Nişanlı rolü yapan ve işlerin ciddiye bindiğini gören Ayaz ise kaçmak için çareler aramaya başlar.
Star / 21.35

 
'Bu bir din savaşı mı?' tartışması
İskele Sancak, savaş ve din konusunu tartışıyor. İlahiyatçılar ve dinler tarihi uzmanları kafaları karıştıran soruların cevaplarını arıyorlar. "Savaşın arka planında din faktörü var mı?", "Bu bir Müslüman-Hıristiyan savaşı mı?" ve "Kur'an-ı Kerim savaşa ilişkin ipuçları veriyor mu?" sorularının tartışılacağı program, savaşa farklı perspektiften bakıyor.
Kanal 7 / 23.15

Dumlupınar'ın izinde 50 yıl
Savaş Karakaş ve ekibi 50 yıl önce Çanakkale Boğazı'nı geçerken bir şileple çarpışarak batan Dumlupınar adlı denizaltının enkazını görüntüledi. Dumlupınar'ın izini süren program ekibi, kazanın olduğu 4 Nisan gününün ellinci yılında Dumlupınar'dan kurtulan gazileri, bahriyelileri, şehit yakınlarını biraraya getiriyor.
Cnn Türk / 22.10

Bakan Gül'den, 'Powell' açıklaması
Taha Akyol Eğrisi Doğrusu Özel programında Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü canlı yayında konuk ediyor. Gül, "ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell'ın ziyaretinin perde arkası", "Irak'ta Kürt ve Türkmen sorunlarına ABD'nin nasıl yaklaştığı" ve "Ekonomi için hükümetin içerden ve dışardan bulacağı kaynaklar" gibi soruları programda cevaplandırıyor.
Cnn Türk / 18.10
4 Nisan 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED