AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R
Botoks vakası!

Efendim malumunuz bayanlar estetik konusunda hassastırlar. Sık sık bıçak altına yatarlar, kimi burnunu düzelttirir, kimi yüz gerdirme, botoks olaylarına falan girer.

5 Eylül'de Kanal D Haber'i sunmaya başlayacak olan Mehmet Ali Birand, "Teklif gelirse filmde de oynarım" diyor. Olabilir... Benim en çok ilgimi çeken Birand'ın da gerekirse botoks da yaptıracağını söylemesi. Botoks malumunuz enterasan bir tıbbi olay. Mesela diyelim ki Birand'ın çenesinde sarkma var, oraya müdahale yapılıyor, sarkmanın olduğu bölge felç ediliyor. Böylece sarkma tamamen durduruluyor. Buraya kadar da herşey normal. Ancak geçtiğimiz günlerde Savaş Ay okuduğu bir kitabı köşesine taşıdı, işte beni endişelendiren olay bu. Savaş Ay, botoks yaptıranlara kolay nazar değdiğini iddia ediyor yazısında. Şimdi Birand, çenesine botoks yaptırsa, demek ki nazar değecek, bu defa da çene dışında her tarafın sarkma t! ehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Bu yüzden sevgili Birand'a botoksu hiç tavsiye etmem.

Show TV'nin ana haber bültenini sunan Hamit Özsaraç ile karşılaştık dün. "Sen botoks yaptırır mısın" diye sordum. İlk tepkisi "Allah korusun" oldu. Ben doğallığı severim diyor. Yaşı neyse onu göstermeliymiş. 65 yaş yüz sarkmasını gerektiriyorsa sarkmalıymış. Mehmet Ali Birand "Gerekirse yaptırırım" diyor sevgili Hamit diye oltayı attım ortaya.

Hamit "Normal çünkü kendisinin bir ayağı Belçika'da. Sık sık Brüksel'e gidiyor, orada yaşıyor. Belçika estetikte dünya şampiyonu ülkelerden biri, etkilenmiş olabilir" dedi. Elinde de Sabah Gazetesi vardı, ikinci sayfasını açtı, estetikte zirveye oynayan en pahalı ülkelerden biriymiş Belçika, onu yazıyordu...

Benim yıllardır saçlarımın dörtte üçü yok. Eş dost çok baskı yaptı saç ektir diye... Almayayım dedim. Karizma vaziyetlerini düşündüm. Hatta saçları kökünden kazıtayım diyorum şu aralar. Malumunuz sıfır numara kafalar karizma bu aralar... Ben bota binerim ama botoks asla yaptırmam. Tercih!

* * *

Bilgin Gökberk TRT'de spor programına siyah bir tişörtle katılıyor. "Vaay sen nasıl olur da devletin televizyonuna siyah tişörtle çıkarsın? " diye kızıyor devlet televizyonunu yönetenler.

Gökberk in cevabı ilginç; "Ünlü modacı Giorgio Armani her yere siyah tişörtle gidiyor... Kimse bir şey demiyor... Ben giyince mi sorun oluyor?.. Ey seyirci; sen benim ne giydiğime değil, ne söylediğime bak!"

Sevgili Gökberk, geçtiğimiz günlerde ATV sabah haberlerinde bir renk uzmanını izledim, yanlış hatırlamıyorsam siyah "Komplocu" renkmiş... Bu aralar TRT binasında komplo iddiaları epey revaçta. Adamlar haklı, çıkar o siyah tişörtü, adamın asabını bozma!

* * *

Star haber'de izledim önceki gün. Gitmişler konuşan araba ile konuşmuşlar. Araba ilginç. Yabancı biri yaklaştı mı,"Kimsin sen" diyor. Yabancı camı açıp çalmaya kalksa elini kapıp sıkıştırıyor, azarlıyor "Bir daha yapma" diye bağırıp bırakıyor. Üstelik sahibinin telefon numarasını çevirip, "hırsız var" diye uyarıyor. Güzel haberdi. Çok güldüm. Teknolojiye bak. Cem Yılmaz'ın reklamlardaki arabasından daha fiyakalı. Bu olayı geliştirirlerse, uzun yolculuklarda yalnız değiliz demektir. Naber otomobil diyeceğiz, mevzuya gireceğiz.


30 Ağustos 2005
Salı
 
BEKİR HAZAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED