T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 28 OCAK 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Balıkçılar tek çatı altında birleştiler

  • FAHRİ SARRAFOĞLU / İSTANBUL
    Türk deniz ürünleri sanayinin uzun yıllardan beri eksikliğini çektiği dernekleşme nihayet gerçekleşti. Deniz ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Alarko Su Ürünleri Grubu, Amati Bosforo, Bağcı Balıkçılık, Dardanel A.Ş, Kerevitaş, Kocaman Balıkçılık, Pakyürek Tarım, Pınar Gıda Grubu ve Sagun Grup'un girişimleriyle oluşturulan DESAD'ın (Deniz Ürünleri Sanayicileri Derneği) başkanlığını Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Öner yürütüyor. DESAD Başkanı Öner, tavuklarda görülen kuş gribi hastalığının martılar yoluyla balığa geçip-geçmeyeceğiyle ilgili soruları cevaplandırdı. "Bu konuda göğsümüzü gere gere balık etini tavsiye edebiliriz" diyen Öner, Japonya'da 70 kg, Fransa'da 31,2 kg, İtalya'da 24,6 kg civarında olan balık tüketiminin Türkiye'de reel olarak 4-5 kg olduğunu belirtti.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi