T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Hayata tutunmak için

Tüm festivallerden ödülle dönen Mother Mother çağın vebası AİDS üzerine çekilmiş etkileyici bir dram.

CNBC-e/21:00
Katıldığı tüm festivallerde çeşitli ödüller kazanan ve hayli olumlu eleştiriler alarak yankılar uyandıran Mother Mother çağımızın en korkunç hastalığı AİDS üzerine çekilmiş etkileyici bir drama niteliğinde.

Genç yaştaki oğlu AİDS hastalığının pençesine düşen bir annenin duygularını ve oğluyla olan ilişkilerini konu edinen filmin başrollerinde televizyon ve sinema dünyasından aşina olduğumuz isimler yer alıyor.

Dünya AIDS günü olarak kabul edilen 1 Aralık'da ekranlara gelecek olan Mother Mother güçlü anlatımı ve çarpıcı öyküsüyle hafızalardan kolay kolay çıkmayacak etkileyici bir film.

Filmin başrollerini paylaşan Bess Armstrong ve Polly Bergen'in performansı da filmi izlenir kılan ögelerden sadece birisi...


SEYRİ ŞAHANESeyri Şahane
'İnfak'ı hatırlamak....
Havva Setenay İlhan'dan bir ekran notu: Televizyonlarda yerli sitcomlar dışında Ramazan ayında bulunduğumuzu hissetmediğimiz bu sene, Kanal 7 Haber'in Ramazan ayının hikmetini ve toplum üzerinde uyandırması gereken etkileri hatırlatan haberleri ekrana taşımasını tarkdirle karışılıyoruz. Kanal 7 Haber, kimsesiz yaşlıların, eşi tarafından terkedilip tek başına kalmış çocuklu annelerin gözyaşıyla; evine iftariyelik götüremeyen dar gelirli vatandaşın sesiyle döndürdü gönüllerimizdeki merhamet çarkını. Mutlu azınlığın İstanbul'un lüks barlarında yaşadığı sefahati teloveleler aracılığıyla izleyicilere dayatan diğer kanallarla karşılaştırdığımızda, Kanal 7 Haber'i sorumlu habercilik anlayışından dolayı takdir ediyor, bu örnek habercilik anlayışının Ramazan sonrasında da devam etmesini temenni ediyoruz.

 
Türkücüler iftarda buluştu
Türk Halk Müziği'nin ünlü sanatçıları bir iftar yemeğinde buluştu. Radyo 7'de Feridun Özdemir'in hazırladığı Fonex'le İstek Saati programının davetlisi olarak Ziya Şark Sofrası'nda bir araya gelen, Türk Halk Müziği'nin 'Türkü Baba'sı Fatih kısaparmak, 'Bir Şiirdi Yokluğun' adlı albümüyle spikerlikten şairliğe geçiş yapan Şebnem Kısaparmak, çalışmalarıyla türküleri her kesimden dinleyiciye sevdiren türkülerin otantik sesi Orhan Hakalmaz, Kanal 7'de Ozanca adlı programıyla ozanca bir tavır sergileyen Uğur Işılak, Karadeniz fırtınası İsmail Türüt, Hakan Altun ve Emrah'a benzerliğiyle dikkat çeken Emral'ın yanısıra Özbek sanatçı Şahsenem ve manken Murat Parasayar'ın aralarında bulunduğu sanatçılar, renkli bir sohbetin ardından sevilen türküleri birlikte dile getirdiler
STAR - 22.10
Son Umut
Başarılı bir polis olan Frank, hayattaki tek varlığı olan oğlunun lösemiye yakalanmasıyla yıkılır. Oğluna uyacak tek kemik iliği hapishanede çok sıkı güvenlik önlemleri altında tutulan psikopat katil Peter McCabe'e aittir. Connor, bu nakli sağlayabilmek için üstlerini ikna eder ve mahkumu hastaneye götürmeye karar verir. Ömürboyu hapse mahkum olan McCabe için ise bu nakil kaçış için tek kurtuluştur.
Yön: Barbet Schroeder
Oyn: Andy Garcia, Michael Keaton
1 Aralık 2001
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED