AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

Y A Z A R L A R
Bu farkı tatmayı herkese tavsiye ediyoruz

Kur'an-ı Kerim. Kitabımız. Bilgi'nin, Hikmet'in, Hakikat'in 'üzerinde hiç bir şüphe bulunmayan' berrak, tertemiz kaynağı.

Rabbimiz'in, 'alemlere rahmet olan' Peygamber'i aracılığıyla bütün insanlığa gönderdiği kutsal bilgi.

O, küçük tartışmaların, politik çekişmelerin kitabı değildir. O, dün, bugün ve bütün zamanlarda, bütün insanlığın kalbinin şifasıdır.

Yoksula şefkatle yaklaşmayı, doğru tartmayı, adil olmayı, zulmetmemeyi, iyiliği tavsiye etmeyi, kötülüğü engellemeyi, yetimin hakkını gözetmeyi, ana babaya iyi davranmayı öğreten kitaptır o.

O'nu öğrenme, O'nu anlama çabası, insanın sarfedebileceği en güzel çabadır.

O'nu ihmal edersek, kendimizi ihmal etmiş oluruz, O'ndan uzak durursak, kendimizden uzak durmuş oluruz.

Kalbimiz, sever o kitabı, dilimiz sever, canımız sever.

Hangi güzel sözü söylersek söyleyelim, bütün güzel sözler, o kitabın güzelliğini anlatmakta eksik kalır.

Ramazan için en güzel hediye

Kutlu Ramazan günleri, kalbimizin Allah'ı anmaya daha açık olduğu güzel günler yaklaşıyor.

Bu günler için, Yeni Şafak okurlarına, Kur'an-ı Kerim'i anlamaya yönelik uzun yıllar sürmüş yoğun bir çalışmanın ürünü olan 'İnsanlığa Son Çağrı' adıyla sunduğumuz Kur'an-ı Kerim Meal ve Tefsiri'ni hediye etmek istiyoruz.

İnsanlığa Son Çağrı, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hamdi Döndüren Hoca tarafından, özenle ve titizlikle hazırlandı. Okurlarımızın, bu güzel esere gösterdiği büyük ilgiye teşekkür ediyoruz.

Okurlarımız, 'İnsanlığa Son Çağrı' adıyla sunduğumuz Kur'an-ı Kerim Meal ve Tefsiri'ni, 59 kupon karşılığında edinebilecek. İlk günlerdeki yoğun ilgi sebebiyle gazete alamayan, ya da herhangi bir sebeple ilk kuponlara ulaşamayan okurlarımız için, 'süper kupon' yerine, kupon biriktirme süresinde esneklik sağlayan bir uygulamayı tercih ediyoruz. Geciken okurlarımız da, yetiştikleri noktadan itibaren 59 kupon biriktirerek, bu güzel eseri edinebilecekler.

LifeTime English'in dağıtımı

LifeTime English adlı sözlüğün dağıtımı konusunda da bir notumuz var. Gazetelerini bayilerden alan okurlarımız için, LifeTime English'in dağıtımı ile ilgili ayrıntılar, önümüzdeki günlerde Yeni Şafak sayfalarından duyurulacak.

20 Ekim'de Avrupa'dayız

Geri sayım başladı; önümüzdeki haftadan itibaren, Avrupa'dayız.

Avrupa'daki bir çok okurumuz, Avrupa'da yayın yapan bazı TV kanallarında, Yeni Şafak'ın Avrupa baskısı için yapılan duyuruları izleyerek bizlere ulaştılar. Avrupa'daki gurbetçilerimiz Yeni Şafak'a büyük ilgi gösteriyor. Şimdiden, geniş bir okuyucu kitlesine ulaştık.

Avrupa Genel Koordinatörümüz Mehmet Gürhan ve Yurtdışı Yayınlar Müdürümüz Sabri Yılmaz, İstanbul ve Avrupa'daki ekipleriyle birlikte 20 Ekim'de yayına başlamak üzere bütün hazırlıklarını tamamladılar.

Yeni Şafak Europe ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen okurlarımız, info@yenisafak.org e mail adresine başvurabilirler.

Ülkemiz ve bütün dünya, son yıllarda, kritik bir süreçten geçiyor. İçeride, ekonomi, yolsuzlukla mücadele, demokrasi, hukuk alanlarında atılan ya da tamamlanmaya çalışılan adımlar... Irak'taki gelişmeler, dünya siyasetinin yarını açısından da büyük önem taşıyor. Ve bütün bunlar, en özgür ve en yetkin biçimde, Yeni Şafak'ın sayfalarında yorumlanıyor, ele alınıyor, tartışılıyor.

Dünyayı ve Türkiye'yi Yeni Şafak'la birlikte izlemenin farkı, burada, Yeni Şafak'ın özgürlükçü çizgisinde.

Bu farkı tatmayı, herkese tavsiye ediyoruz.


13 Ekim 2003
Pazartesi
 
EDİTÖRDEN


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED