AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
'Lütfi Doğan'larla akrabalığımız yok
Anneannesi Güldane Kalutsyan'ın ikinci evliliğini yaptıktan sonra Müslüman olduğunu söyleyen Hanifi Yılmaz, "Bunu dayım Şinork Kalutsyan da biliyordu" dedi.

Şimdiki gençler harika
CeBIT Bilişim Eurasia'da gençlerin sergilediği projeler arasında, engellerden kaçıp cisim toplayan robottan eve hırsız girdiğinde durumu SMS ile ev sahibine bildiren cihaza kadar birçok ürün yer alıyor.

Erdoğan'a süper helikopter
Bir süre önce Airbus ACJ 319 tipi yeni özel jet uçağı alınan Başbakanlığa, şimdi de ABD Başkanı Bush'un da kullandığı Sikorsky marka helikopter alınıyor. Helikopterin pilotları, aracı Türkiye'ye getirmek üzere ABD'ye gitti.

Sevilay Sabancı mirasa bir adım daha yaklaştı
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sevilay Sabancı'ya karşı açtığı "nüfus kaydı terki" davasını kaybetti. Sevilay Sabancı miras yolunda bir engeli daha aştı.

Özürlülerin engeli kaldırıldı
Yeni çıkan Özürlüler Kanunu ile özürlülerin toplumsal hayata eşit katılımını engelleyen bütün düzenlemeler kaldırdı. Tüm kamu kuruluşlarında umuma açık birimler özürlülere göre düzenlenecek.

Hakkari'de şehit olan askerler toprağa verildi

Dilovası ölüm soluyor
Dilovasındaki hava kirliliği tek başına yüzde 52 ile Türkiye birincisi. Yoğun sanayi kuruluşlarının bulunduğu beldede hava ve çevre kirliliğinin dayanılmaz boyutlara ulaştığı bilimsel raporlarla da teyid edildi.

Devlet, 8 ayda attan 5 trilyon kazandı

Efkan Efekan'ı kaybettik

Ziller 10 katrilyona çalacak
Okulların 12 Eylül'de açılacak olması, eğitim harcamalarının yapıldığı sektörleri hareketlendirdi. Tekstilden dershanelere kadar farklı sektörlerde öğrencilerin ekonomiye 10 katrilyon sıcak para aktarması bekleniyor.

Seni seviyorum demeyi unutmayın

Çuval faciası
TEM Otoyolu Düzce - Sakarya il sınırında önceki gece yanan yolcu otobüsünden yaralı olarak kurtulanlar dehşet anını anlattı. Feci kazada 14 kişi can verirken, 30 kişi de yaralanmıştı.

Atatürk'ün evine bomba koyan MİT'çiyi vali yaptılar
İstanbul'da gayrimüslimlere yönelik yaşanan olaylarla ilgili davada avukatlık yapan eski Meclis Başkanı Hüsamettin Cindoruk, olaylarda hükümetin hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti.

Orient Ekspres 94 yolcuyla geldi

Siirt'te gergin cenaze

Kısa kısa..



8 Eylül 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED