AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Kartal'ın havası yok

Siyah-Beyazlıların çalışmalardan çok olaylarıyla gündeme oturması camiayı endişelendirdi.

1- İSTANBUL'DA BAŞLADI

İlk krizin ortaya çıkışı, 8 gün sürecek olan kampın başlangıcında oldu. Zürih'e hareket etmek için, havaalanına gelen Siyah-Beyazlılar, tek tip elbise giyerken, yıldız futbolcu İlhan Mansız'ın farklı kıyafetle gelmesiyle başladı. Zürih kentindeki ilk günde, İlhan idmana katılmadı. Bunun üzerine Lucescu, doktor Ayhan Optur'la görüşerek, İlhan'la beraber Almanya'ya tedaviye gitmesini istedi. Bunu oyuncusuna ileten Rumen hoca, İlhan'dan 'olur' yanıtını aldı. Ancak İlhan, akşam idmanı esnasında kimseye söylemeden tek başına Almanya'ya gitti.

2- CORDOBA ŞAŞIRTTI

Cordoba'nın Arsenal'e gideceğini açıklaması ve tüm anlaşmaların gerçekleştiğini söylemesi kampa bomba gibi düştü. Kolombiya-Türkiye maçı sonrası Arsenal'le anlaştığını söyleyen daha sonra da yalanlayan Kolombiyalı kaleci, kampın 2. gününde yönetimi arayarak, "Arsenal'le anlaştım. Artık sizde anlayış gösterirsiniz" lafı kampın gündemine oturdu. Daha sonra, Cordoba Arsenal'in vazgeçmesiyle Kore'deki kampa katılacağını açıkladı.

3-SERGEN'İN PARA İSYANI

Sergen'in İlhan'la aynı parayı almazsam gelecek sezon oynamam tehdidiyle başka bir kriz ortaya çıktı. Yöneticiler, Sergen'e, 'şampiyon olduğumuz takdirde 3 trilyon lira alacaksın' sözünün ardından 1.5 trilyon teklif etmesi ve İlhan'a da 2.5 milyon Euro vermesi yıldız oyuncuyu çılgına çevirdi. Bunun üzerine, Sergen, "Bu sene üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. Artık sizde hakkımı verin" diye sert çıktı.

4- LUCESCU-ENGİN GERGİNLİĞİ

Olaylar zinciri teknik direktör Lucescu ile Sinan Engin arasında yaşanan söz ve yetki düellosuyla kendini gösterdi. İlhan ve Sergen olayında gündemin tam ortasında bulanan Lucescu ile Engin'in tavırları yeni bir kriz çıkardı. Lucescu, oyuncularını destekleyip bunları kendi izni dahilinde olduğunu söylerken, Engin bunun tam zıttı açıklamalar yapması ortamı iyice gerdi.

5- FORVET SIKINTISI

Son oynanan Baden maçında Ahmet Dursun'un sakatlanarak 10 gün takımdan ayrı kalacak olması ve İlhan sakatlığını öne sürerek, Almanya'ya gitmesi bir forvet sıkıntısı oluşturdu. Yabancı golcü transferinde yönetimin somut bir adım atamaması da büyük bir sıkıntı oluşturdu. Ayrıca yeni transferlerin kendini gösterememesi de ayrı bir dert kaynağı oldu.

  • FUAT GUGULOĞLU

    BEŞİKTAŞ'ın ilk ciddi sınavı

    2002-2003 sezonunun şampiyonu Beşiktaş'ın yeni transferlerinin kendini gösterecekleri maç bugün Saat 20.10'da Hırvatistan'ın güçlü ekiplerinden Dinamo Zagrep'le oynanacak. Yapılan ilk 2 hazırlık maçında beklenen performansı gösteremeyen Beşiktaş, bugün en önemli maçına çıkıyor. Daha önceki maçlarda yedek ağırlıklı bir oyun kurgusuyla oynayan Siyah-Beyazlılar da, bugün yeni transferler Emre Aşık, Okan Koç, Sinan, Gökhan ve Ümit Aydın'ın forma giymesi bekleniyor. Maçı Show TV naklen yayınlayacak.

    Spor Yazarları
    Hürol Bilal : Hasan Ötkün :
    En büyük olabilmek -1 Sen neymişsin be Rüştü..
    Bekir Boran :
    "Yaz sıcağında soğuk yazı"
  •  
    Serhat'ın karar haftası
    Hooijdonk'un transferi için yönetimin bugün Hollanda'ya çıkarma yapması bekleniyor
    Yıldıray,
    Terim'e bağlı

    Transferi gündeme gelen gurbetçi oyuncu için kararı tecrübeli teknik adam vercek.
    Trabzonspor hedef büyüttü
    11 futbolcuyla kadrosunu güçlendiren Karadeniz ekibi, yeni sezonda fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.
    Malatyaspor fırtına gibi esecek
    Sarı-Kırmızılılar, Doğan'la Türkiye ve Avrupa'da büyük başarılara imza atacak.
    Adana'ya sıcak engeli
    Turuncu-Beyazlılar idman molalarında su içerek serinlemeye çalışıyorlar.
    SAMSUNSPOR'un gözü yükseklerde
    Ralf tutulmuyor
    Kısa kısa...
    7 Temmuz 2003
    Pazartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED