AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
SOĞUK DONDURUYOR -15
Çadır bulunmazsa 50 bin kişi ölecek

Soğuyan hava deprem bölgesini tehdit ediyor. Yakında eksi 15 dereceye kadar düşecek dondurucu soğukların 8 Ekim'de yaşanan 7.6 büyüklüğündeki depremden daha yıkıcı olabileceği belirtiliyor.

Memur yok müdür çok
PTT Genel Müdürü'nden acı itiraf: Bir odada 1 memur, 2 şef ve bir amir çalışıyor. Gümüşhane PTT Şubesi'nde 18 kişi çalışıyor, bunlardan sadece ikisi memur, diğerleri şef, amir ve müdür

Postacıları da giydirecek
'Kamu'nun modacısı Cemil İpekçi, Beyoğlu Belediyesi personeli ve THY'nin hosteslerinden sonra şimdi de PTT'nin 25 bin postacısının kıyafetlerini tasarlayacak

Horozlar itlaf edildi, sabah uyanamıyorlar
Bir hindi çiftliğinde "kuş gribi" vakasına rastlanmasının ardından tüm kanatlı hayvanların itlaf edildiği Balıkesir Manyas'a bağlı Kızıksa Beldesi'nde, vatandaşlar değişen şartlara ayak uydurmaya çalışıyor.

Personelini fişlemiş
25 milyon dolarlık yolsuzluk iddiasıyla tutuklanan Van 100. Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Aşkın'ın evindeki kasada, aralarında öğretim üyeleri ve personelin de bulunduğu 400 kişi hakkında "istihbarat fişleri" bulunduğu ortaya çıktı.

Tüzmen'den işbirliği çağrısı

Ekran detektifleri
Televizyonlarda yayınlanan kalitesiz programlardan şikayetin yetersiz olduğunu düşünenler, "Kötü TV Programlarına Hayır" adı altında örgütlendi. Grup, RTÜK'ten kalitesiz programlara önlem almasını istedi.

Gelin-kaynana Meclis'e taşındı
Evlilik programları ve mafya-ağa dizileri Meclis gündemine taşınıyor. AK Partili milletvekilleri bu tür yayınların toplum üzerindeki olumsuz etkisinin Meclis tarafından araştırılmasını istedi.

Kordon kanıyla hayata tutundu
Lösemi hastası 4,5 yaşındaki Aybars, İsrailli bir bebeğin kordon kanıyla hayata tutundu. Aybars, kordon kanı yurtdışından gelerek tedavisi başarılı olan ilk hasta.

Kartal'a soruşturma
Belçika'da Türk işadamının kaçırılması ile ilgili olarak Başbakanlık Müşaviri Mehmet Kartal'ın tutuklanması üzerine Başbakanlık Belçika'dan bilgi istedi. İncelemenin ardından Kartal görevden uzaklaştırılabilir

TRT'de gözaltı paniği
TRT Genel Müdür Müşaviri Muammer Göz, yolsuzluk yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, başka isimlerin de gözaltına alınması bekleniyor.

Taksitci fidyeciye baskın
İskenderun'da 8 yaşındaki Can'ı kaçıranlar, istedikleri 50 bin doların 30 binini peşin alıp çocuğu teslim etmiş, kalanı için iki taksit yapmışlardı. Fidyeciler, dün ilk taksit olan 10 bin doları alırken yakalandı

Diri fay var ama 7'lik deprem üretmez

Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem

Kuş gribine yeni aşı bulundu

ÖSYM bütçesini OECD ayırmış

Kısa kısa..



19 Ekim 2005
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED