AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Kadıköy'den çıkış yok

Sarı-Lacivertli takım bu gece Schalke 04'ü ağırlıyor. Kadıköy'deki son iki devler ligi maçını kazanan Fenerbahçe, rakibini yenerek hem gruptan çıkma yolunda avantaj sağlamayı, hem de Schalke'yi saf dışı bırakmayı hedefliyor.

Avrupa Şampiyonlar Ligi E grubundaki üçüncü maçında, Schalke 04 ile karşılaşacak Kanarya'nın, Avrupa kupalarında bugüne dek Alman takımları karşısında galibiyeti yok. Bu sezon gruptan çıkarak bir üst tura yükselmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler için bu yönden de bu geceki mücadele önem taşıyor. Kendi seyircisi önünde saha avantajını son iki maçta iyi kullanarak geçen sezon İngiltere'nin Manchester United, bu sezon ilk maçta da Eindhoven'i 3-0 yenen Fenerbahçe bu başarısını tekrarlamak istiyor. Servet oynayabilecek durumda ancak ilk onbirde yok. Tuncay'ı da hazır görmeyen Daum, onu ikinci yarıda düşünüyor. Sarı-lacivertli futbolcular, taraftarlarından 90 dakika destek istedi.

Alex'in gözü krallıkta

İki maçta attığı üç golle Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldinho'nun ardından ikinci sırada bulunan Alex de Souza, idmanlarda son derece hırslı göründü. Brezilyalı futbolcu, bol bol frikik ve uzaktan şut çalışması yapıp özel olarak hazırlandı.

Daum: 3 puan için hazırız

Schalke ile oynayacakları maç öncesi rakibi çok iyi analiz ettiklerini söyleyen F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, "Amacımız Avrupa'daki takımlarla aynı seviyede olduğumuzu kanıtlamak" dedi. Rakibi küçümseme hastalığına dikkat çeken Daum, "İhtiyacımız olan 3 puanı almak üzere hazır durumdayız. İstediklerimizi yaparsak arzuladığımızı alırız. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

Üzgünüm ama biz yeneriz

Hocası Ragnick ile basın toplantısı yapan Schalke'li Hamit Altıntop, "F.Bahçe'ye karşı oynayacağım için çok heyecanlıyım. Milli Takım'daki arkadaşlara karşı oynayacağım. Bizim kazanacağımızı söyleyebilirim" dedi.

F.Bahçe'yi çözdüm

Schalke 04 Teknik Direktörü Ralf Ragnick, F.Bahçe'de Alex ve Anelka'nın çok tehlikeli oyuncular olduğunu belirtirken, "Ama önemli olan takım oyunudur. F.Bahçe hakkında bilmemiz gerekenleri biliyoruz" diye konuştu.



19 Ekim 2005
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED