AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Başkan gitse de 10 yıl buradayım

Gerets, sözleşmeyi Canaydın'la değil, G.Saray ile yaptığını ve en az 10 yıl kalıp, sonra Belçika Milli Takımı ile kariyerini bitirmek istediğini belirtti.

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, sarı-kırmızılı takımda olmaktan mutlu olduğunu, kariyerinin en büyük başarılarını burada yakalamak istediğini belirtti. Belçikalı hoca, "Kulübüm ile 2+1 yıllık sözleşmem var ancak 10 yıl burada kalmak istiyorum. Belçika Milli Takımı şimdinin işi değil. Burada yapacak çok şey var. Milli takımı kariyerimin sonlarına doğru çalıştırmak isterim" dedi.

Başkan Özhan Canaydın'ın gitmesi durumunda bile G.Saray'dan ayrılmayacağını belirten Belçikalı teknik adam, "Kimseyi yarı yolda bırakmam. Ben kulüple sözleşme imzaladım" diye konuştu.

'FENER'DEN ÇOK ÖNDEYİZ'

İkinci Başkan Ergun Gürsoy'un "F.Bahçe bizi geçti, onlara yetişemiyoruz" şeklindeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Gerets, "Aslında G.Saray, F.Bahçe'nin çok önünde... Onlar sadece ileriye dönük bazı hamleler yaptı. Sportif olarak baktığımız zaman tabelada F.Bahçe'nin çok önündeyiz" dedi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Futbolcular istedi 3 forvet devri bitti

    Eric Gerets, son 3 haftadır birlikte oynattığı Hakan, Necati ve Ümit üçlüsünden vazgeçiyor. Bu hafta oynanacak Denizlispor maçında Necati'yi kulübeye çekmeyi planlayan Gerets'in, orta saha ve savunma oyuncularının şikayeti üzerine böyle bir karar aldığı öğrenildi. Saidou'nun orta sahada çok yalnız kaldığını savunan ve Tomas ile Song'un da çok yorulduklarına dikkat çeken Gerets, dünkü antrenmanda Necati'yi yedek takımla birlikte çalıştırdı. Sakatlığı düzelen Hasan Şaş'ı ise as takımla oynattı.

    Xavier'e doping cezası

    FIFA, Middlesbrough'un, Xanthi ile oynadığı maçta doping yaptığı belirlenen eski G.Saraylı Xavier'e futbol oynama yasağı getirdi. Middlesbrough'lu oyuncu, ikinci bir karara kadar oynayamayacak.

    Gürsoy'a gönderme!

    Başkan Canaydın "Türkiye'nin en büyük takımı olan G.Saray'ın başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

    Şişli Belediyesi'nin Mecidiyeköy'deki çadırında, dün Galatasaray Kulübü tarafından verilen iftar yemeğine katılan başkan Canaydın, "Türkiye'nin en büyük markası ve kulübü Galatasaray'dır" dedi. Türkiye'nin en büyük takımı olan Galatasaray'ın başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Canaydın, "Büyük başarılarla buralara kadar geldik. Daha büyük başarılar yaşayacağız" diye konuştu. Başkan Canaydın'ın bu sözleri, geçtiğimiz günlerde ikinci başkan Ergun Gürsoy'un, "Ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kendilerini geçtiği" şeklindeki açıklamalarına cevap olarak yorumlandı. Canaydın, tribünlerde hala yönetime yapılan protestoların hatırlatılması üzerine, "Demokratik ortamlarda eleştirilmek normaldir. Taraftarlar demokratik bir şekilde eleştirisini yaptığı sürece bunlara açığım" dedi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    İftarda buluştular

    1500 kişinin iftarını açtığı yemekte, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve başkan Canaydın'ın yanısıra, Bülent Tulun, futbolcular Ümit Karan, Orhan Ak, Hasan Kabze, Yalçın Ayhan ve Fevzi Elmas ile sarı-kırmızılıların efsane kalecisi Turgay Şeren de hazır bulundu.



  • 19 Ekim 2005
    Çarşamba
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED