AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
'Biz zoru severiz'

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Danimarka ve Ukrayna maçı öncesi umutlu konuştu.

Danimarka ve Ukrayna maçları öncesi, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay maçla ilgili görüşlerini açıkladı. "Biz Türkler her zaman zoru severiz'' diyen Şahin, ''Kalan maçları alıp Almanya'ya gitmeliyiz. Futbolcularımız, takım olarak sahaya kazanma inancıyla çıkarsa, Danimarka'yı mutlaka yeneriz'' diye konuştu. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da "Danimarka'yı yenersek, Almanya'daki finallere gideriz. Milli Takım Danimarka ve Ukrayna maçlarını kazanacak güçtedir'' açıklamasını yaptı.

Emre'ye dön çağrısı

Danimarka ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nda, tedavisini İngiltere'de sürdüren Emre Belözoğlu, İstanbul'a çağrıldı. Milli takım doktoru Cengiz Dinç, daha önce Danimarka ve Ukrayna maçında oynayamayacağı bildirilen Emre'nin kampta olmasını istediklerini söyledi. Newcastle United Teknik Direktörü Gream Souness'ın ise, Fatih Terim'in Milli oyuncuyu İstanbul'a çağırmasına rağmen Emre'nin tedavisi sürdüğü için bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Danimarka'nın silahı Tomasson

Martin Olsen, Türkiye'yi tecrübeli golcüsüyle vurmaya hazırlanıyor.
Danimarka, Dünya Kupası Elemeleri'nde cumartesi günü Türkiye ile oynayacağı kritik maça tam kadro hazırlanıyor. Türkiye'yi kaptan golcüsü Tomasson ile vurmanın planlarını yapan teknik direktör Martin Olsen,, idmanlarda bu futbolcuyla yakından ilgilenerek onu motive etmeye çalışıyor. Türkiye maçının grup ikinciliğini büyük ölçüde belirleyeceğini belirten Olsen, "İki takım için de çok önemli bir karşılaşma. Kaybedenin şansı yok denecek kadar azalacak. Bu nedenle çok ama çok zor bir karşılaşma olacak. Fazla gol pozisyonları olacağını sanmıyorum. Fırsatları değerlendiren takım 2006 Almanya şansını sürdürecektir" dedi.

Ümitler tempo arttırdı

Avrupa Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nda cuma günü Danimarka ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanında milliler taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Teknik Direktör Reha Kapsal, taktik idmanında özelllik defans oyuncuları üzerinde durdu. Ümit Milliler bugün de çift idman yaptıktan sonra yarın oynayacağı karşılaşmayı bekleyecek.



1 Eylül 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED