AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Sınava gireceğiniz okulu mutlaka görün
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) girecek adaylara, sınav yerlerini mutlaka önceden görmeleri uyarısında bulundu. Yarımağan, 19 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek ÖSS ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Yüce Divan'da polemik
Gazeteci Sedat Ergin, Yüce Divan'da Yiğit'in, Çakıcı ile bağlantılı olduğu MİT tarafından kendisine bildirilmesine rağmen Yılmaz tarafından ihaleye sokulduğunu söyledi. Yılmaz ise Ergin'i subjektif davranmakla suçladı.

Artık zihninizi dinlendirin
Sınavdan birkaç gün öncesinde zihninizi ve bedeninizi yoracak faaliyetlerde bulunmayın. Zihinsel yorgunluk, son günlerde yeni konular öğrenmeye çalışarak beyne yeni yüklemeler yapma sonucu ortaya çıkar. Özellikle son gün, ders çalışmayın.

Memur affına korsan engeli

Milletin değerlerine saygısız rektör
Başbakan Erdoğan başörtülü velileri mezuniyet törenine almayan Atatürk Üniversitesi rektörü için, "O anneyi o üniversitenin içine sokmayan, tarihine, medeniyetine saygısızlık yapmıştır" dedi. Bakan Gül ise olayı, "İlkel toplumlara yakışır" şeklinde değerlendirdi.

Uludağ'da örnek davranış sergilendi

Formasyonda devrim
Öğretmen olabilmek için gerekli şart olarak uygulanan formasyonun, öğretmen eksiği yüzünden branş derslerinde uygulanmamasına son verildi. Bakanlık, bu yıl branş derslerine formasyonu olan öğretmenlerin verileceğini açıkladı.

Kuru yük gemisinde gaz patlaması: Bir ölü
Tuzla'da, Fultrans firmasına ait kuru yük gemisi tersanede tamir edilirken, geminin makine dairesinde meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi de yaralandı.

İstanbul turiste hazırlanmalı
İstanbul'daki otel, fuar alanları ve kongre merkezlerinin yetersizliğinden yakınan Başkan Topbaş, '10 milyon turist gelsin diyoruz. Bunlar hangi kapıdan gelecek, nerede konaklayacak, şimdiden planlamalıyız' dedi.

'Fidyeciler' yakayı ele verdi
Gaziosmanpaşa'dan kaçırdıkları gencin ailesinden 15 bin YTL fidye istedikleri öne sürülen sekiz kişi, yakalandı.

Harç adaletsizliği
Anayasa'nın eşitlik ilkesine, AB müktesabatı ve Kopenhag kriterlerine rağmen yeşil pasaport için 60, lacivert pasaport için 400 YTL harç alınması vatandaşların birçoğu gibi emekli memur Tarık Berkmen'i de çileden çıkardı.

Vakıflar yasası Meclis'te

RTÜK tasarısı aynen iade

Felsefeciler rehber öğretmenlik yapabilecek

Uzan'ın çiftliği devredildi

Kurs ücretini ödemediği için karnesi verilmedi iddiası

Kısa kısa..



15 Haziran 2005
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED