T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Cimbom'dan başkası yalan

Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında lider Nantes'ı kendi evinde deviren Galatasaray, puanını 6'ya çıkararak zirveye ortak oldu. İkinci yarıda oyunda üstünlüğü ele geçiren Cimbom'a 3 puanı getiren golü Sergen attı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında lider Nantes'ı deplasmanda 1-0 yenerek 6 puanla zirveye ortak oldu. Maça tutuk başlayan Sarı-kırmızılı takım ilk 10 dakikalık bölümde kalesinde iki net gol pozisyonu yaşadı. Orta sahada çok fazla top kayıpları veren Galatasaray, uzun süre etkisiz oynadığı ilk yarı boyunca tek ciddi atağını 45. dakikada Arif-Serkan ikilisiyle geliştirdi.

İkinci yarıda coştuk

İkinci yarıda daha çok koşan, daha az pas hatası yapan bir Galatasaray vardı. Fransız rakibi karşısında oyunun kontrolünü eline almayı başaran Cimbom, takım defansında hata yapmazken, orta sahada kazandığı topları da hücumda etkili kullanmaya başladı. Nitekim ani gelişen bir G.Saray atağında kale içine gönderilen karambol topunu Sergen ağlara gönderdi ve Sarı-kırmızılı takım altın değerinde bir üç puan aldı.

Deplasman kabusu bitti

Şampiyonlar Ligi'nde Lucescu yönetiminde son sekiz deplasman maçında galip gelemeyen Galatasaray, Nantes'ı devirerek dış saha fobisini de yenmeyi başardı.

Dış saha maçlarında son sekiz maçında 6 yenilgi 2 beraberlik alarak kötü bir performans çizen Galatasaray, Nantes galibiyetiyle deplasman kabusunu yendi. Teknik direktör Mircea Lucescu, evinde çok koşan ve mücadele eden Nantes'in çok tehlikeli bir takım olduğunu belirterek "Biz evimizde olduğu gibi dışarda da kazanmak istiyorduk. İstediğimiz puan ve puanlardı. Tüm değişiklikleri hep kazanmak için yaptık. Bunda da başarılı olduk. İddiamızı sonuna kadar sürdürmek zorundayız" dedi.

Lazio "0" çekti

Şampiyonlar Ligi mücadelesi dün akşam dört grupta yapılan maçlarla devam etti. Galatasaray'la D Grubu'nda yer alan diğer iki takımın Hollanda'daki mücadelesinde Lazio, PSV Eindhoven'ı 1-0 mağlup olarak 0 puanla grubun sonunda yeraldı. Diğer gruplarda ise şu sonuçlar alındı: A Grubu: Roma-L.Moskova: 2-1, Real Madrit- Anderlecht: 4-1 B Grubu: Boavista-Borussia Dortmund: 2-1, Liverpool-Dinamo Kiev: 1-0 C Grubu: Panathinaikos-Arsenal: 1-0, Shalke 04-Real Mallorca: 0-1.

Spor Yazarları
Michael Lokart :
Helal olsun Galatasaray'a
 
FENER KRİZE GİRDİ
Lyon yenilgisiyle koltuğu sarsılan teknik direktör Mustafa Denizli, son üç maçta alınan yenilgilere "Hafif de olsa bir takım krizi diyebiliriz. Ancak büyük takımlar bu tür krizleri rahatlıkla aşar ve bizde aşacağız" diye konuştu. Başkan Yıldırım ve yönetimin tam destek verdiği Denizli, cumartesi günü yapılacak yönetim toplantısına çağrıldı.
Kocaeli vapur kaldıracak
Beşiktaş, maçına büyük ilgi gösteren taraftarlar, başkan Sefa Sirmen'e İstanbul'a vapur kaldırması için baskı yapıyor.
Beşiktaş Bileniyor
Belgrad Ormanlarında kros çalışmasının ardından dayanıklılık testine girdiler
UEFA'da Gençler'e kaldık

Süper Lig 6.Hafta Puan Durumu

Trabzon'da panik yok
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu olarak acele davranıp panik ve hata yapmak istemediklerini söyledi. Ağaoğlu "Acele karar verirsek hata yaparız. Duyguların esiri olmak Trabzonspor'a zarar verir" dedi. Ağaoğlu, kendi sahalarında oynayacakları Ankaragücü maçı öncesi Bordo-mavili camiayı sakin olmaya davet etti. Ankaragücü maçıyla tekrar çıkışa geçmek istediklerini belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu, küçük çaplı bir operasyona hazırlanıyor. Tekelioğlu'nun, Jarro'yu kadroya dahil edeceği, genç Mehmet'i de liborada oynatacağı öğrenildi.

27 Eylül 2001
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED