YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


Bordo-Mavililer, Bursaspor'a deplasmanda boyun eğdi

TRABZON DAĞILDI

Müthiş çekişmeli geçen maçta ev sahibi ekip daha üstün oynadı. Murat Sözkesen (2), Mosheou ve Fatih'in golleri farklı skoru getirdi. Gökdeniz ve Oktay'ın golleri Trabzon'a yetmedi.

Murat duble yaptı

Trabzonspor, Bursa deplasmanında 2-1 öne geçmesine rağmen 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 14. dakikada Murat Sözkesen'in golüyle öne geçti. Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Bordo-mavililer, Gökdeniz'le iştiliği yakaladı. 26. dakikada Oktay Trabzonspor'u 2-1 üstünlüğe taşıdı. 26. dakikada sahneye bir kez daha Murat Sözkesen çıktı: 2-2. 40. dakikada Moshoeu, ilk yarının skorunu belirleyen golü attı: 3-2.

Fatih skoru belirledi

İkinci yarıda iki takım da açık bir futbol sergiledi. Beraberlik için yüklenen Bordo-mavililer, Löebe ve Oktay'la müsait pozisyonlara girmesine rağmen Bursaspor kalecisi Şenol'u geçmeyi başaramadı. Bu yarıda oyunu kendi sahasında kabullenen Bursaspor, hızlı hücumlarla gol aradı. Karşılaşmanın 87. dakikasında gelişen Bursaspor, atağında Fatih, topu kaleci Metin'in yanından ağlara gönderip maçın skorunu belirledi: 4-2.

Okkan'a büyük saygı

Bursaspor kendi evinde Trabzonspor'u konuk ederken maç öncesi her iki takımın oyuncuları, "Gaffar Okkan ve şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" yazılı pankartla sahaya çıkarak, seyircilerden büyük alkış aldılar.

Oktay ilk kez oynadı

Trabzonspor'un yeni transferi Oktay Derelioğlu, Bordo-mavili takıma transferinden sonra ilk kez bir lig maçında forma giydi. G.Saray'la oynanan Türkiye Kupası maçında da forma giyen genç futbolcu, forma giydiği ilk maçta takımını 2-1 öne geçiren golü attı ancak Bordo-Mavili takımın 4-2 mağlup olmasını engelleyemedi.

Taraftarın kalbi durdu

Bursasporlu bir taraftar maçtan önce bilet kuyruğunda beklerken fenalaşarak hayatını kaybetti. Maça dakikalar kala strese dayanamayarak gişe önünde can veren Davut Şencan (55) isimli taraftarın cesedi, Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Murat Ilgaz **, Zeki Aksoy **, Kenan Kozak **
BURSASPOR: Şenol ****, Ömer **, Ümit ***, Erkan ***, Fatih *** (Dk. 89 İlhan ?), Moshoeu ***, Murat Hacıoğlu ***, Ender ***, Murat Sözkesen ****, Tayfun ** (Dk. 80 Sinan ?), Okan ** (Dk. 69 Hakan **)
TRABZONSPOR: Metin **, Nikolovski **, Osman ** (Dk. 75 Erhan *), Macit *, Tamer *, Orhan *, Nesim *, Gökdeniz **, Yanchev * (Dk. 46 Zafer), Hami * (Dk. 33 Löbe **), Oktay **
GOLLER: Dk. 14 ve 40 Murat Sözkesen, Dk. 18 Gökdeniz, Dk. 25 Oktay, Dk. 26 Mosheou, Dk. 87 Fatih
SARI KARTLAR: Macit

 


Kağıda basmak için tıklayın.

 

 

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...