YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


Fenerbahçe, İstanbulspor engelini genç yıldızının iki golüyle geçti

FENER'İN SERHAT'I VAR

Serhat, Fenerbahçe'yi Ankaragücü maçından sonra dün de sırtladı. Genç golcü ilk yarıyı mağlup kapatan takımını attığı iki golle zafere taşıdı. İki golün de pasını veren Revivo maçın diğer yıldızı oldu.

Paslar Revivo'dan

F.Bahçe, Andersson'un yokluğunda yeni bir yıldız kazandı. Türkiye Kupası'nda A.Gücü ile oynanan maçta attığı gollerle takımı yarı finale taşıyan Serhat, İstanbulspor karşısında da takımı zafere taşıyan isim oldu. Sarı-Lacivertliler, ilk yarıyı Bushaj'ın golüyle 1-0 geride kapadı. 49. dakikada Revivo'nun pasını iyi değerlendiren Serhat skora denge getirdi: 1-1. Aynı ikili 58. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Revivo'nun ortasını iyi takip eden Serhat maçın skorunu belirledi: 2-1.

Denizli: Fark olurdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, çok güçlü bir ekibi yendiklerini söyledi. Denizli, "Galibiyet almamız çok önemliydi. Fenerbahçe kupa ve ligde oynadığı maçlardaki performansıyla takım olma yolunda olduğunu gösterdi. Yaşadığı zorlukları bertaraf etmesini bilen bir ekibiz. Rakibi çok az pozisyon verdik. Fark da olabilirdi. Tempoyu yükselttiğimiz anlarda gol bulduk" diye konuştu.

Denizli'nin aklı Cimbom'da

Teknik direktör Mustafa Denizli, çarşamba günü G.Saray'la Türkiye Kupası'nda oynayacakları maçı düşünerek yıldızlarını dinlendirdi. Denizli, sakatlığı süren Baliç'i maç kadrosuna almazken, hafif sakatlıkları bulunan Ogün ve Rapaiç'i riske etmeyerek ilk 11'e almadı.

Taraftar yıldızları unutmadı

Fenerbahçe taraftarları İstanbulspor maçı öncesi unutulmaz iki yıldızını bağrına bastı. Taraftarlar, İstanbulspor'da oyuncu-antrenör olarak görev yapan Aykut ve Fenerbahçe antrenörü Oğuz'u tribünlere çağırdı. İki eski yıldızın birlikte F.Bahçe tribünlerini selamlamaları taraftarları coşturdu.

Celil ilk kez forma giydi

Geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre forma giyme şansı bulamayan Celil, bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroya alınırken ikinci yarıda da oynama şansı buldu. F.Bahçe'nin forvetinde ise Yusuf-Serhat ikilisi görev yaptı.

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: İsmet Cengiz **, Fahir Ersoy **, Mehmet Kaya **
İSTANBUL: Zdravkov **, Recep **, Bekir ** (Dk. 79 Mithat *) Moura *, Emrah ** (Dk.89 Gökhan Sakar ?), Zeki *, Epureanu **, Murat **, Petkov *, Bülent *, Bushaj ***
F.BAHÇE: Rüştü ***, Zoran Mirkoviç **, Mert Meriç **, Mustafa **, Lazetiç **, Johnson **, Yusuf * (Dk. 46 Rapaiç *) (Dk. 79 Celil *), Ali **, Abdullah **, Revivo ***, Serhat **** (Dk. 90 Uçhe ?)
GOLLER: Dk. 33 Bushaj, Dk. 49 ve 57 Serhat
SARI KARTLAR: Zoran Mirkoviç, Rapaiç-Epureanu, Bushaj

Spor Yazarları

Ümit Aktan:
Kaptı kaçtı




Kağıda basmak için tıklayın.

TRABZON DAĞILDI
Müthiş çekişmeli geçen maçta ev sahibi ekip daha üstün oynadı. Murat Sözkesen (2), Mosheou ve Fatih'in golleri farklı skoru getirdi. Gökdeniz ve Oktay'ın golleri Trabzon'a yetmedi.
Dört dörtlük Körfez
Hikmet Karaman'ın ekibi, başkent temsilcisi Ankaragücü'nü Serdar, Pazin (pen.) ve Erceg'in (2) golleriyle devirip çıkışını sürdürdü.
1. LİG PUAN DURUMU
Fiorentina 90'da vuruldu
Terim'in Mor-Menekşeler'i, kötü bir futbol sergilediği Napoli deplasmanında son dakikada yediği golle mağlup oldu. Fiorentina bu sonuçla 25 puanda kalarak 6. sıraya düştü.
Efes zor kazandı
Basketbol Ligi'nde, Efes, Galatasaray'ı 80-74 yendi. Karşılaşmaya iyi başlayan Sarı-Kırmızılılar, 1. periyodu 20-12 önde geçti. 2. periyodda Efes dengeyi kurdu ve 38-38 beraberliği sağladı. İkinci yarıya da hızlı giren G.Saray, 3. periyodu 61-56 önde geçti. Çekişmeli geçen son periyotta, Efes, son 2 dakikada etkili oynayarak maçtan 80-74 galip ayrıldı. Bu arada G.Saray tribünleri aşırı yük yüzünden çöktü, ancak yaralanan olmadı.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...