AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Makedonya hafife alınmaz

Milli Takımlar Teknik Direktörü bu maçın önemini vurgulayarak, "İngiltere maçını düşünenler kamptan gitsin" dedi.

2004 Avrupa Futbol Şampiyonası 7. Eleme Grubu'nda yarın Makedonya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenledi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Güneş, Milli Takım'ın medya ile birlikte büyük bir aile olduğunu belirterek, "Türkiye'nin hedefi olan Avrupa Şampiyonası devam ediyor. Sezon bitti ama yarış bitmedi. Biz bu yarışta hiçbir mazeret üretmeden işimizi yapmaya çalışıyoruz" dedi

TRANSFERİ KONUŞMAYALIM

Yarın oynayacakları Makedonya maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Güneş, "Yıldıray ve Okan bu maçta bizimle beraber olmayacaklar. Bunun dışında Servet Çetin ve Fatih Sonkaya da Ümit Milli Takım'da mücadele edecekler. Sizden özellikle istirhamım, transferlerle ilgili futbolcularımızla konuşmamanız. Bizim arkamızda belli bir taraftar kitlesi yok, ama biz Türkiye'ye temsil ediyoruz" dedi.

GÜZEL FUTBOL İYİ SONUÇ

Makedonya karşısında daha savunma ağırlıklı ve daha agresif oynayabileceklerini kaydeden Şenol Güneş, "Güzel futbol ve iyi bir sonuç bekliyoruz. Futbolcularımız hem skor almalılar hem de iyi futbol oynamalılar. Bunu yapabilirler. Bu müsabakada son güçlerini yüzde 100 vererek, güzel bir sonuçla ayrılmalarını bekliyoruz. Grup birinciliği şansımız devam ediyor. Daha önce de söylemiştim, hayallerimiz var ama bunlardan önce eylemlerimiz çok önemli. O konuda biraz eleştiri de alıyoruz. Tek düşüncemiz bu başarıyı yakalamak" diye konuştu.

ÜMİT KARAN HAZIR DEĞİL

Güneş sözlerine devamla "Makedonya maçını daha oynamadık. Onun için bu maç çok önemli. Bu maçı bir final maçı olarak gösteriyorum. Bu maçtan en iyi sonucu bekliyorum ve istiyorum. Taraftarların da bu maçta bize destek vermelerini bekliyorum"dedi. Şenol Güneş, ''Galatasaraylı Ümit Karan'ı neden kadroya çağırmadınız?" sorusuna "Ümit Karan'ı da kadroya çağırırdık. Ama şu aşamada fiziksel olarak kadroya alınmaya hazır değildi. Bir sakatlığı vardı galiba. Bugün itibariyle orda başka oyuncularımız var. Peşin hükümlü değiliz, Ümit Karan için de, Sergen için de aynı" dedi.

Spor Yazarları
Mustafa Kutlu : Güray Soysal :
Daum ne yapar? Bu görüntüleri saklayın...
 
Ümitler sevindirecek
Liderliğini yenilgisiz sürdüren Ümit Milli Takımımız bugün Makedonya önüne 5. galibiyet için çıkıyor. Karşılaşma 18.00'de Ali Sami Yen'de.
CENTİLMENLİĞİ BEŞİKTAŞ BOZDU
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ezeli rakiplerine ateş püskürdü
HESABI OKAN ÖDEDİ
Federasyon gerekçe olarak Makedonya maçı öncesi konsantrasyon bozukluğu olabileceğini gösterdi
Fener'in transferleri tehlikede
Mustafa Doğan, Steviç ve Serhat, alacaklarının ödenmediğini FIFA'ya bildirdiği taktirde, Sarı-Lacivertli kulüp dış transfer yapamayacak.
Trabzon uyum içinde
Samet Aybaba, yönetimle ortak hareket ettiklerini söyledi
Beşiktaş hız kesmiyor
Bombaları bir bir patlatan Siyah-Beyazlı yönetim, İbrahim Toraman, Gökhan, Servet, İbrahim Akın'a yöneldi
Ülkerspor şampiyonluk için çalışıyor
San Antonio N.Jersey'de coştu
Spurs, Tim Duncan'ın skorer oyunuyla Nets'i deplasmanda 84-79 mağlup ederek final serisinde 2-1 öne geçti.
Kısa kısa...
10 Haziran 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED