AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Dizilere dur durak yok

Kış sezonunda beğeniyle izlenen ve yüksek rating toplayan dizilerin bir kısmı yeni bölümleri, bazısı da tekrarlarıyla ekranda. TV yöneticileri, son zamanın en çok kazandıran yapımları olan dizilerden yaz mevsiminde de vaçgeçmiyor

Yaz sezonunun başladığı bugünlerde ekranlar gündüz kuşağını çocuklara yönelik yapımlara ayırırken, geceleri de ekranın vazgeçilmezleri sayılan dizilerin yazlık ya da eski bölümlerine tahsis etmeye başladı. Kış sezonunda yayınlandıktan sonra bir süre ara verilen ve yeni bölümleriyle yeniden ekrana dönen Unutma Beni, bunlardan birisi. Unutma Beni'nin yanısıra bugün ekrana gelecek diğer dizilerde de macera var.

UNUTMA BENİ

Şevket Altuğ ve Metin Şentürk'ün rol aldığı Unutma Beni, yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Dizide bugün, "Kalbimdeki Resim" isimli beste, Beyaz Show'da yayınlandıktan sonra Meryem, Aliş'in izini sürmeye başlar. Aliş ise, bestenin babasına ait olduğunu kanıtlamanın peşindedir.
Kanal D / 22.00

YARIM ELMA

Janset ve Günay Karacaoğlu'nun rol aldığı ve bir süre önce Show'a transfer olan Yarım Elma'da Kuzey ile formalite nikahı yapan Yonca, baskılara dayanamaz ve balayına çıkarlar. Gonca, Zeynel'i de ikna ederek kardeşinin peşinden Kuzey'in babasının yeni açılan oteline gider.
Show TV / 21.45

SENİ YAŞATACAĞIM

Berna Laçin'in rol aldığı Seni Yaşatacağım'da ise, polis baskınında Zeynep ve Reşat karakola görütülür. Reşat mahkemeye çıkarılarak cinayetten cezaevine gönderilir. Ferhat ve Reşat'ın annesi, Reşat'ı kurtarmak için mücadeleye girişir.
Atv / 22.00

ZALİM

Geçtiğimiz haftalarda sona eren Zalim adlı dizi ise yaz sezonunda tekrar bölümleriyle ekranda geliyor. Dizide, bebeğini düşüren Sudenaz hastaneden çıkar. Düğün hazırlıkları hızlanır. Ayaz ise gece olunca kaçmayı planlamaktadır.
Star / 21.50


Tam gaz macera

Sinemanın ünlü 'Fransız'ı Luc Besson'ın senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği 2000 tarihli Taxi 2 ekranda. Gösterime girdiği yıl Fransa'da hasılat rekorları kıran ve hemen ardından üçüncüsü çekilen filmin konusu şöyle:

Marsilya'ya gelen Japon büyükelçisi Japon mafyası Yakuza tarafından kaçırılır. Büyükelçiyle birlikte Emilien'in kız arkadaşı Petra da kaçırılmıştır. Bunun üzerine genç polis memuru Emilien, hem kız arkadaşını hem de teşkilatının onurunu kurtarmak için olayın peşine düşer. Hız manyağı taksi şoförü arkadaşı Daniel ise, yakuzaların peşindeki bu tehlikeli maceradan geri kalmayacaktır.

Taxi 2

Yön: Gerard Krawczyk Senaryo: Luc Besson Oyn: Samy Naceri, Frederic Diefenthal , Emma Sjöberg, Marion Cotillard (2000-Fransa) (Komedi-Macera) Süre: 90 Dk.
TRT 1 / 20.45

 
Objektiften görünen İstanbul
Sesli Düşünenler programına bugün, fotoğraf ustası Ara Güler konuk oluyor. Ara Güler programda, "fotoğraf sanat mıdır?", "görsel malzemeler tarihe nasıl tanıklık eder?", "İstanbul'u kendi objektifinden nasıl görüyor?" ve "foto muhabirliği uğruna katlandığı sıkıntılar" gibi konularda soruları cevaplıyor ve hatıralarını anlatıyor.
Tv8 / 18.15

Beyazperdeden 'kriz'e bakarken
7. Sanatın Bakışı'nda 'sinema ve ekonomik kriz' ilişkisi var. Angela'nın Külleri, Fareler ve İnsanlar, Atları da Vururlar, Kahire'nin Mor Gülü, Sen Bir Melektin, Yer Sarsılıyor, Bisiklet Hırsızları, Züğürt Ağa, Kaç Para Kaç filmlerden örnekleri Prof. Dr. Ersan İlal, Halil Ergün, Tunç Başaran ve Rutkay Aziz değerlendiriyor.
Trt 2 / 20.00

Kıbrıs meselesine Denktaş ne diyor?
M. Akif Beki'nin sunduğu Kırmızı Işık bu hafta KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ağırlıyor. Kıbrıs'tan ekrana gelecek olan programda, "AK Parti hükümeti 2004 sonuna kadar Kıbrıs sorununun çözüleceğini umuyor. Peki Denktaş ne düşünüyor?", "Denktaş'ın Başbakan Erdoğan ile ilişkileri düzeldi mi?", "İstifa etmeyi düşünüyor mu?", "Eğer adada çözüm olmazsa bundan sonra neler yaşanacak?" ve "Türkiye'nin AB yolu Kıbrıs'tan mı geçiyor?" gibi sorular Denktaş'ın yorumlarıyla cevap buluyor.
Kanal 7 / 23.45

Şarkı, türkü de var, Fadime Nine de!
İsmail Türüt'ün sunduğu Türüt Show'a bu hafta Pınar Dilşeker ve Cansever konuk olarak katılıyor. İlk olarak pop albümüyle sahnelere çıkan ve daha sonra tarzını değiştirerek fantezi müziği yapan ve oldukça uzun bir süre ortalıkta görünmeyen Pınar Dilşeker, en güzel şarkılarını programda seslendiriyor. Yanık sesiyle tanınan programın diğer konuğu Cansever ise, programda en çok sevilen şarkılarını seslendiriyor. İsmail Türüt de programda yeni albümünden şarkılar seslendiriyor.
Kanal 7 / 21.30
10 Haziran 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED