YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


LUCESCU PATLADI

Eleştirilerin kişilik haklarına saldırı boyutuna geldiğini söyleyen G.Saray teknik direktörü "Bundan sonra herkes hakettiği cevabı alacak" dedi.

Hakaret ediyorlar

Galatasaray teknik direktörü Mircea Lucescu, kendisi hakkında yapılan haksız eleştirelere sert cevaplar verdi. Rumen hoca Türkiye'ye geldiğinden beri haksız eleştiriye uğradığını ve sürekli kişiliğini zedeleyici haberler yapıldığını söyleyerek "Bana yapılan haksızlıkların bitmesini bekledim. Çünkü başarısız değilim. Aksine beklenenden çok daha başarılıyız. 'Köylü, futboldan anlamaz' haberleri bitti. Şimdi de kişiliğimi zedeleyici haberler başladı. Bundan sonra herkese hakkettiği gibi davranacağım " diye konuştu.

Yazılanlar doğru değil

"Galatasaray'da sezon öncesi anlaşmamda ve prensipte konuştuğumuz şartlar aynen devam ediyor. Ben bu takımın patronuysam, futbolcular ve takım hakkında ben karar veririm. Bunun dışında yazılanlar kesinlikle doğru değil. Kimse, olmayan, gerçekle başdaşmayan, hayal ürününden öteye gitmeyen bu yalanlarla bir yere varamaz" diyen Lucescu, kendisi hakkında yapılan, "Takımı idare edemiyor" eleştirelerine sert cevap verdi.

Kriz kapıda

G.Saray'da para isyanı tekrar gündemde. Paralarını alamadıkları için PSG maçı öncesi isyan eden futbolcular o tarihten bugüne ancak Süper Kupa priminin yarısını alabildiler. Yönetimden, en geç bu gün için tüm alacaklarını ödeneceği sözünü alan futbolcuların aksi bir durumda nasıl hareket edecekleri merak konusu. Sarı-Kırmızılı teknik heyetin de son 2 ayda para almadığı ve bu konuda rahatsızlığını yönetime bildirdiği öğrenildi.

 
Spor Yazarları

Ümit Aktan :
Bayramlık
Kamil Anahar :
Sadece üç puan




Kağıda basmak için tıklayın.

SCALA REST ÇEKTİ
Bilgili'nin, 'Bu takıma neşter vuracağım" sözlerine tepki gösteren İtalyan hoca, "Takımda operasyon gerektirecek bir aksaklık yok. İkinci yarıda toparlanırız" dedi.
TRABZON GÜNÜ KURTARDI
ÜLKERSPOR evinde vuruldu
Son sıradaki rakibi karşısında tutuk bir oyun çıkaran Ülkerspor, kendi sahasındaki ilk yenilgisini aldı. Handlogten'in 24 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.
Suprolig A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Ülkerspor, İtalyan ekibi Montepaschi Siena'ya kendi sahasında 73-68 yenildi. Ülkerspor, Handlogten ile ürettiği sayılarla 1. periyotta 24-18'lik üstünlük yakaladı. Pota altında etkisiz kalan ve dış şutlara yönelen konuk ekip, Busca'nın 3 sayılık basketiyle 14. dakikada 27-27 beraberliği sağlamasına rağmen son dakikalarda Lollis ile etkili olan Ülkerspor, ilk yarıyı 41-35 önde kapadı.
İkinci yarıya iyi başlayan Siena, ilk 2 dakikada ekibimize sayı şansı vermedi. Ülker dış şutlarda başarılı olamazken, konuk ekip 3. periyodu 56-51 önde geçti. Pota altını iyi kapatan konuk ekip, 33. dakikada 64-55'lik skorla farkı 9 sayıya çıkardı. Ülker'de Handlogten'in çabaları sonuçsuz kaldı ve ekibimiz maçtan 73-68 mağlup ayrıldı. Ülker, bu yenilgiyle Suprolig'de kendi sahasında ilk yenilgisini alırken, Siena ise ilk galibiyetini aldı.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...