YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


KARTAL HAVADA

Beşiktaş'ta, Levski'yi elemenin sevinci yaşanıyor. Camiada herkes Lokomotif Moskova'yı da eleyip Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarından emin

Sırada Moskova var

Yıllarca Avrupa'ya ilk turlarda veda eden Beşiktaş'ta, Bulgar, Levski Sofya karşısında talihsizliğine son vererek bir üst tura yükselmenin sevinci yaşanıyor. Yeni sezona şampiyonluk parolası ve "Avrupa'da başarı" sloganı ile başlayan Siyah-Beyazlı takımda, Şampiyonlar Ligi için gözler Rus, Lokomatif Moskova takımına çevrildi. Scala, Levski maçında turu hakettiklerini belirterek "Bundan sonra ligde ve Avrupa'da oynadığımız her maç final havasında geçecek" dedi.

Bilgili: Şaha kalkacağız

Başkanlık koltuğuna oturduğu zaman taraftarlara, Lig'de ve Avrupa'da başarılı bir takım sözü veren Başkan Serdar Bilgili'nin de yüzü gülüyor. Beşiktaş'ın ileriki günlerde daha iyi futbol oynayarak Türkiye Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılara imza atacağını belirten Başkan Bilgili, "Levski karşısında oynanan oyun beni çok sevindirdi. Beşiktaş'ın yakında şaha kalkacağına inanıyorum. Tüm oyuncularımı kutluyor ve alınlarından öpüyorum" diye konuştu.

Cenk Koray'a vefa

Levski karşısında attığı golle Beşiktaş'ın bir üst tura çıkmasında büyük rol oynayan Tayfur Havutçu, Türkiye'ye döndükten sonra ilk iş olarak Cenk Koray'ın kabrini ziyaret etti. Tayfur "Yaşamını Beşiktaş'a adamış olan 'Cenk Abiyi' hiç bir zaman unutmayacağız. O, rahat uyusun" dedi. Başarılı futbolcu, evliliğinin Beşiktaş'a ve kendisine şans getirdiğini de sözlerine ekledi.

 

Spor Yazarları

Ali Gümüş :
Siyaset hamuruna spor da girdi

________________________________Oku »

Bekir Boran :
Tatil ve spor yazarı




Kağıda basmak için tıklayın.

ASLAN'IN DEV SINAVI
Levski maçına 5 gün kala Beşiktaş'ta İtalyan hoca ilk onbirini henüz oluşturamamanın sıkıntısını yaşıyor. Başkan Bilgili de futbolcuları sert bir dille uyardı
FENER'İN GÖZÜ DOYDU
Yeni sezona 12 yeni transferle giren Fenerbahçe, iç transferde de 6 futbolcusuna imza attırdı. Yönetim şimdilik transfer yapmayacağını açıkladı.
LANGE'NİN BOŞU YOK
Trabzonspor'un Norveç'li golcü futbolcusu Rune Lange'nin hazırlık maçlarında boşu yok. Bordo-mavili takımın oynadığı 5 hazırlık maçının 3'ünde 5 gol atan Norveçli futbolcu "Gollerim ligde de sürecek. Henüz uyum dönemindeyim. Taraftarlar mükemmel bir Lange izleyecek" dedi.
"Avrupa'nın ünlü takımlarına transfer olabilmek için Trabzon'da kendini ispatlamak zorundayım" diyen Lange, ilk kez ülkesinin dışına çıktığını söyledi. Norveçli golcü, "Arkadaşlarım bana destek veriyor. Teknik kadro da her türlü kolaylığı gösteriyor" diye konuştu.
Hazırlık kampının iyi geçtiğini söyleyen Lange "Türkiye Ligi'nin kolay olmadığını duydum. Önemli olan zoru başarmaktır" diye konuştu. Bu arada Bakayoko'nun yarın veya pazar günü gelmesi beklenirken Norveçli bir futbolcuyla da görüşüldüğü öğrenildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...