YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki maç için iddialı:

TEK YOL GALİBİYET

İsveç maçındaki kadro sıkıntısının Azerbaycan maçında yaşanmayacağını belirten Güneş, "Formumuz ve moralimiz yüksek. Bu yol bizi galibiyete çıkarır" dedi.

Bakü'de işler yolunda

Önceki gün Azerbaycan'a geçen Milli Takım, hazırlıklarını sürdürüyor. Eksik kadroya rağmen İsveç karşısında başarılı ve kişilikli bir futbol sergileyen Ay-Yıldızlı ekibimizin moral düzeyi yüksek. Sakatlıkların düzelmesi, Alpay'ın da cezasının bitmesi Bakü'deki Milli Takım kampında mutluluk rüzgarları estiriyor. Ay-Yıldızlı futbolcuların formu Şenol Güneş'i sevindiriyor. İsviçre kampının aksine, Azerbaycan'da futbolcuların daha rahat ve stresiz olduğu bildirildi. Millilere, Azerbaycan'da yaşayan gurbetçiler ve Azeriler de yakın ilgi gösteriyor.

Şimdi daha güçlüyüz

Grupta puanı olmayan Azerbaycan ile sahasında oynayacaklarını belirten Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Sakatlarımız iyileşiyor. Alpay'ın da cezası bitti. Yani, yarınki maça daha güçlü ve problemsiz bir kadro ile çıkacağız. Hedefimiz, daha önce de belirttiğimiz gibi bu maçta 3 puan alarak grup liderliğine oturmak. İsveç maçından daha rahat oynayacağız. Çünkü o maç bizim için bir kilit niteliğini taşıyordu. Azerbaycan'ı küçümsemiyorum. Ancak daha güçlüyüz ve kesin galibiyet için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

 
Spor Yazarları

Mustafa Kutlu :
Şenol'un şansı
Lokman Köse :
Türk güreşi yara alıyor




Kağıda basmak için tıklayın.

2 MÜTHİŞ TÜRK
Kitaba girmek şimdiye kadar iki Türk sporcuya nasip oldu. Halterin unutulmaz ismi Naim Süleymanoğlu'ndan sonra Halil Mutlu da Guinnes'te yerini aldı..
NOUMA'YA CEZA
Beşiktaş yönetimi, disiplinsiz davranan Fransız futbolcuya 30 bin dolar ceza verdi. UEFA'nın Nouma'ya verdiği ceza için ise Hagi usulü sözlü savunma yapılacak
Lucescu'dan övgü
Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Rapid Bükreş karşısında mükemmel oynayan Recep ve Sedat'ın formayı zorladığını söyledi.
Rapid Bükreş'i 2-0 yenen G.Saray'da Teknik direktör Lucescu, genç oyuncuların gösterdiği performanstan memnun kaldı. Lucescu, genç futbolculardan Sedat ve Recep'e hayran kaldığını söyledi. R.Bükreş maçında ilk 11'de sahaya çıkan Recep, Romanya'daki maçta da başarılı bir performans sergilemişti.
Galatasaray'da forvette Jardel'in yanında oynamak için verilen savaşı Serkan kazandı. Lucescu'nun "Çok şans vermeme rağmen bir türlü bekleneni veremedi" dediği Marcio, Serkan'ın yaptığı forma savaşını kaybetti. Serkan, Rapid Bükreş maçında Lucescu'nun oğluna attığı golle hocasının da takdirini kazandı.
Özel maçta hakemin kararlarına tepki gösteren ve topu hakeme fırlatan Hagi'ye uyarı geldi. Rumen futbolcuya, kötü örnek olduğu gerekçesiyle yönetimden uyarı geldi. Lucescu ile birlikte İstanbul'un tarihi ve tristik yerlerini gezen Rapid Bükreşli futbolcular, şehre hayran kaldılar.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...