YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Politika

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Kutan: İhtimal vermiyorum

Asiltürk'ün "Tayyip Erdoğan ile Vural Savaş anlaştı" iddiasını değerlendiren Kutan, "Böyle bir söz söylemesine ihtimal dahi vermiyorum. Nasıl anlaşacaklar?" dedi.

FP Malatya Milletvekili Oğuzhan Asiltürk'ün söylediği iddia edilen "Tayyip Erdoğan ile Vural Savaş anlaştı" iddialarına tepki gösteren FP lideri Recai Kutan, "Oğuzhan Bey'in sözlerinin büyük ölçüde çarpıtıldığı görülüyor. Böyle bir söz söylemesine ihtimal dahi vermiyorum. Nasıl olacak da anlaşacaklar?" dedi.

Yazıcıoğlu'nu tebrik etti

FP Lideri Recai Kutan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ziyaret ederek yeniden genel başkan seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Kutan, BBP'nin çoşkulu bir kongre yaptığını belirterek, "Türkiye'de siyasi partiler arasında yakın işbirliği olmalıdır. Milli ve manevi değerlere bağlı BBP ile yakın işbirliği içinde olmak Türkiye için önemlidir. Türkiye'nin ciddi problemleri vardır. Kiminle konuşsanız herkes dert küpü. Görülmemiş ölçüde vurgun ve talan ortaya çıkmıştır. Ahlaki erozyon had safhada. Türkiye'de insan hakları ve özgürlükler kısıtlanıyor. Bunların çözümü siyasi partilerin işbirliğinden geçmektedir" diye konuştu.

Sözleri çarpıtılmıştır

Kutan, gazetecilerin "Vural Savaş ile Tayyip Erdoğan'ın anlaştığına ilişkin haberler var. Bu haberler Oğuzhan Asiltürk kaynaklı. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Oğuzhan Bey'in söylediği sözlerin büyük ölçüde çarpıtıldığı anlaşılıyor. Oğuzhan Bey'in Brüksel'den yaptığı açıklama bunun en büyük delilidir. Böyle bir söz söylemesini ihtimal dahilinde görmüyorum. Nasıl olacak da anlaşacaklar? Böyle birşey sözkonusu değil" dedi.




Kağıda basmak için tıklayın.

Dışişleri yetersiz kaldı
MHP lideri Bahçeli, Ermeni senaryosunun "tahminlerin ötesinde" sıkıntılar yaratabileceğini belirterek, Dışişleri Bakanlığı'nın bu meselenin üzerine "daha kararlılıkla" gitmesini istedi.
Meclis'te ilk tur yarın
TBMM Başkanlığı yarışı MHP'li İzgi, ANAP'lı Yalçınbayır ve FP'li Alptekin arasında geçecek.
Baba rejimde
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, doktor kontrolünde zayıflama rejimi yapıyor. Köşk'ten indikten sonra sıkı bir rejime giren Demirel, bunun semeresini de almış görünüyor.
Her sabah doktoru Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun muayenehanesine giden Demirel, burada sıkı bir kontrolden geçiriliyor.
Çankaya Köşkü'nde aşırı davetlerden dolayı iyice ağırlaşan Demirel, Mayıs ayından bu yana yaptığı rejimle 110 kilodan 100 kiloya düşmüş durumda.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Demirel'in yaptığı zayıflama rejimi ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Amacımız Sayın Demirel'i 90 kiloya düşürmek. Bunu da başaracağına inanıyorum. Kendisinin başka bir rahatsızlığı yok. Yaptığımız tek şey kontrollü bir şekilde daha az yemesini sağlamak. Bol sebze, meyva ve beyaz et öneriyoruz."
Bu arada, 76 yaşındaki Demirel'in sıkı bir rejime girerek zayıflaması Ankara kulislerinde "Baba, siyasete mi hazırlanıyor" sorusunu gündeme getirdi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...