YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Gündem

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Avukatın itirafları

Goldbis ve Mi-Gi Tekstil'den çektiği paraların 'alacağı' olduğunu savunan Semizer, "Alacağımı tahsil ederken takip ettiğim yol yanlış olabilir" dedi.

Kasırga Operasyonu çerçevesinde gazetemizde yayınlanan "Kilit Kaynana" başlıklı haberimizden sonra bir açıklama gönderen avukat Aydoğan Semizer, ilginç itiraflarda bulundu. Semizer, Goldbis ve Mi-Gi Tekstil'den çektiği paraların, avukatlık ücreti ile diğer alacakları olduğunu ve bunların vergisini ödediğini belirtirken, parayı alış şeklinde problem olabileceğini söyledi. Semizer, yönetim kurulu üyeliği yaptığı dönemde Egebank'tan daha sonra adreslerinde bulunamayan şirketlere verilen kredilerde imzasının bulunduğuna dikkat çekerek, bu çerçevede kendisine büyük bir dava açılmasını beklediğini ifade etti.

Alacağımı tahsil ettim

'Kilit Kaynana' haberine konu olan işlemlerle ilgili olarak Semizer, Egebank'tan alacakları olduğunu ve alacaklarını bu şekilde tahsil ettiğini söyledi. Sözkonusu paraları almasının bankayı soymak anlamına gelmediğini, alacaklarını tahsil ettiğini belirten Semizer, "Alacaklarımı tahsil etmek için izlemiş olduğum yolda bir problem olabilir. Bunun hesabını vermeye hazırım" dedi.

Öte yandan Semizer, haberde adı geçen şirketlere verilen kredilerin daha sonra tahsil edildiğini, bu nedenle konuyla ilgili bankanın zarara uğramadığını öne sürerken, söz konusu tahsilatın başka paravan şirketlere verilen kredilerle kapatıldığı ortaya çıktı.

Murat KELKİTLİOĞLU


Kağıda basmak için tıklayın.

Sabah da mı satılıyor?
Medya kulislerinde, her ay işçi çıkararak kadrosunu biraz daha küçülten Sabah gazetesinin satılmak üzere olduğu dedikoduları dolaşıyor.
'Medya haberi seçer sonra da yamultur'
Gazeteci Umur Talu ile medya üzerine konuştuk.
MİT'e yardımcı olmak görevdir
Başbakan Yardımcısı Özkan, vatandaşların MİT'e yardımcı olmalarının bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti.
Açlık grevi yapacaklar

MHP hayal kırıklığı yaşattı
Emekliye ayrılan eski Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, "görevi ihmalden" Yargıtay'da yargılanıyor. Petek hakkındaki davanın iddianamesinde, Petek'in Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı iken yerel bir gazetede Türk Silahlı Kuvvetleri'nin manevi şahsiyetine hakaret eden bir yazı hakkında, zamanında soruşturma başlatmayarak, görevini ihmal ettiği belirtiliyor. Petek birinci sınıf hakim olduğu için Yargıtay'da yargılanıyor. 4. Ceza Dairesi'ndeki davada savunmasını yapan Petek, suçlamaları kabul etmeyerek, "kasten yapılmış bir işlemin bulunmadığını" söyledi.

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...