YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


CİMBOM'UN YOLU AÇIK

Galatasaray, Rangers'ten deplasmanda 1 puan koparmayı başardı.Puanını 7'ye çıkaran Sarı-Kırmızılı takım, büyük bir avantaj yakaladı

Cimbom istediğini aldı

Avrupa şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Grubunda ilk yarıyı lider tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım, en büyük rakibi Glasgow Rangers'le deplasmanda 0-0 berabere kalarak büyük bir avantaj yakaladı. Maça Okan, Emre ve Suat'tan yoksun çıkan Cimbom, Rangers'ten puan çıkarmayı başardı.

İlk yarı ses çıkmadı

G.Saray, yağış altında ve kaygan bir zeminde başlayan maçın ilk yarısında kontrollü bir futbol sergilerken, orta sahada iyi top çevirdi ve rakibine oynama şansı vermedi. 35.dakikada Cimbom, Jardel'le gole yaklaştı ancak Brezilyalı futbolcu son vuruşta başarılı olmadı. 41. dakikada yine Jardel, yakladığı pozisyondan yararlanamadı ve devre golsüz sona erdi.

STAT: Ibrox
HAKEMLER: Markus Merk ***, Hereiner Müller **, Christian Schnaer ***
GLASGOW RANGERS: Klos **, Ferguson **, Kanchelskis **, Albertz **, Reyna **, Ronald De Boer **, Konterman **, Tugay *, Porrini **, Vidmar ** (Dk. 72 Wilson *), Lovenkrands ** (Dk. 56 McCann **)
GALATASARAY: Tafferel ***, Bülent Korkmaz **, Popescu ****, Fatih **, Hagi ** (Dk. 72 Okan *) Hasan **, Ümit Davala **, Bülent Akın **, Hakan *, Ergün **, Jardel * (Dk. 86 Marcio ?)
SARI KARTLAR: Ferguson-Bülent Akın, Hasan

 
Spor Yazarları

Güray Soysal :
Sistem... Sistem...
Oğuz Tongsir :
Cimbom bu değil




Kağıda basmak için tıklayın.

DERT BİTMİYOR
Fenerbahçe'de dün sağlık kontrolünden geçen ve ayağında problem olduğu anlaşılan Revivo, Adanaspor maçında oynamak istemiyor. Johnson'a yeşil ışık.
YA TAMAM YA DEVAM
Scala, 'Leeds maçı Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderimizi belirleyecek' dedi.
Hakan hedefte
Terim'in gölgesinden korkan İtalyan gazeteleri, Hakan Şükür'ü yerden yere vurmaya devam ediyor.Fatih Terim'e diş geçiremeyen İtalyan gazeteleri diğer temsilcimiz Hakan Şükür'e yüklenmeye devam ediyor. Golcü oyuncu, İtalya liginde iki hafta sonunda yapılan sıralamada, en kötüler arasında birinci sırada gösterildi. Corriere dello Sport gazetesinin yaptığı sıralamada Hakan Şükür, 4.83 puanla en kötüler arasında birinci sırada yer aldı. İnter takımında sakatlığı dolayısıyla yaklaşık 6 aydır forma giyemeyen Vieri'nin, 1 Kasım'da sahalara döneceği bildirildi. Hakan Şükür'e güvence veren teknik direktör Tardelli'nin önceki gün yapılan antremanda yedekler arasında maç yaptırdığı belirtilirken, Vieri'nin 3, Hakan Şükür ve Recoba'nın da birer gol attığı kaydedildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...