YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


JET İMZALAR

Galatasaray iç transferin ilk gününde 5 futbolcuya boş mukaveleye imza attırırken, Ümit ve Hakan Ünsal önerilen paraları kabul etmedi

5 futbolcu tamam

Galatasaray iç transfer görüşmelerinin ilk gününde 5 futbolcuya 2 yıllık boş mukaveleye imza attırdı. Kaptan Bülent, Suat, genç kaleciler Kerem, Mehmet ve Göztepe'de kiralık oynayan Burak, tarsfer komitesine sorun çıkarmadan boş mukavelelere imza attılar. Sözleşme yenileyen Bülent ve Suat, "Galatasaray altyapısından yetiştik. Doğru yaptığımıza inanıyoruz, mutluyuz" dediler.

Ümit anlaşamadı

Ümit ve Hakan Ünsal, transferin ilk gününde yönetimle anlaşamayan iki isim oldular. Basın sözcüsü Ali Dürüst, "Yönetimin olarak kendilerine vermeyi düşündüğümüz rakamları bildirdik. Kendileri bu rakamda tatmin olmadılar ve düşünmek için süre istediler" dedi. Bu arada kiralık olarak oynayan İstanbulsporlu Mehmet Yozgatlı'nın ise aynı şartlarda 1 yıl daha kiralık oynayacağı öğrenildi.

Kral bugün geliyor

Hakan Şükür ise ilk transfer görüşmesini bugün yapacak. Dün menaceri Bayram Tutumlu vasıtasıyla yönetimle görüşen Ergün de bugün Florya'ya gelerek sözleşme imzalayacak. Ali Dürüst, "Tarsferin ilk günü olumlu geçti. İç transferi pazartesi gününe kadar bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

 

Spor Yazarları

Salih Sezer :
Ağanın eli tutulmaz




Kağıda basmak için tıklayın.

DENİZLİ ÜMİTLİ
Milli takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Dezavantajlarımıza rağmen gruptan çıkabiliriz" dedi
SCALA'DAN GÖZDAĞI
Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, tatil öncesi futbolcularını hazırlık kampına formda gelmeleri konusunda uyardı
YILMAZ-BULAK ÇEKİŞMESİ Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile teknik direktör Giray Bulak arasında transfer edilecek futbolcular tercihinde soğuk savaş yaşanıyor. Bordo-Mavili kulübün başkanı Yılmaz, Siirt Jet-Paspor'un malı olan ve G.Saray'a kiralanan Sergen ile Ankaragücü'nün yıldızı Tarık'ı transfer etmek için büyük çaba gösteriyor. Yılmaz'ın bu çabasına rağmen Teknik direktör Bulak ise, her iki transfere de soğuk bakıyor. Bulak'ın karşı koymasına karşılık Yılmaz'ın Sergen'in transferi için Mali Sayman Müjdat Aybar'a talimat verdiği öğrenildi. Aybar ve Sergen'in önceki günkü görüşmesinin olumlu geçtiği bildirildi. Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Sergen ile Tarık'ın isimleri hocamızın listesinde bulunmuyor. Ama Sergen'i ve Tarık'ı alırsak takıma iyi hava gelir. Sonra her ikiside Türkiye'nin en iyi futbolcularından. Sergen ve Tarık'da Trabzonspor formasını giymek istiyor" dedi. Tarık için şimdi Ankaragücü'nde top koşturan eski kaptan Ünal'ın devrede olduğu belirtildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...