T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

OGÜN'ÜN GECESİ 2-1

İlk yarıda Johnson'un eksikliğini Ali Güneş, Yusuf ve Ogün'le kapatamayan Fenerbahçe, pozisyon bulamadı. Antalyaspor, 3 net gol şansından yararlanamadı.

Rüştü durdurdu

Klasik 11'ini Johnson'un yokluğunda bozmak zorunda kalan Mustafa Denizli, Ganalı futbolcunun eksikliğini Ali Güneş'le kapatmak istedi. Ali Güneş sakatlanınca bu bölgede Ogün ve Yusuf başarılı olamadı. 8. dakikada Lazetiç'in pasıyla Revivo'nun vuruşu çizgiyi geçti. Öne geçen Fenerbahçe, özellikle Musiç'in hızlı çıkışlarında bir çok gol pozisyonu verdi. Uğur, Gaudino ve Uğur'la pozisyonlar yakalayan Antalyaspor, tek golü Uğur'la bulabildi: 1-1.

Kaptan gemiyi kurtardı

İyi kapanan Antalyaspor karşısında zorlanan Fenerbahçe, oyunun hakimi olmasına rağmen ilk dakikalarda gol pozisyonu üretmekte zorlandı. 65. dakikadan itibaren Antalya kalesini abluka altına alan Fenerbahçe, Serhat, Rapaiç ve Revivo ile müsait pozisyonları değerlendiremedi. 73. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Ogün kafayla topu ağlara göndererek, Fenerbahçe'yi zorlandığı maçta üç puana ulaştırdı: 2-1

Andersson haftalar sonra

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlığı nedeniyle takımdan 2 ay uzak kalan Andersson'u, 18 kişilik maç kadrosuna aldı. Andersson, en son ligin 18. haftasındaki Kocaeli maçında forma giymiş, bu maçta sakatlanmıştı. İsveçli golcü maçın ikinci yarısında forma giydi. Baliç de Antalya karşısında ikinci yarı da forma şansı buldu.

Taraftar stada sığmadı

Fenerbahçe taraftarları, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı tıklım tıklım dordururken, maç öncesi futbolculara büyük sevinç gösterisinde bulundu. Bu arada Rapaiç, bir haftalık aradan sonra yeniden ilk 11'de sahaya çıktı. İki takım arasındaki Ümitler Ligi maçını, deplasmanda Antalyaspor 1-0 kazandı.

Ogün-Abdulah 300. maçta

Fenerbahçe'nin iki yıldız oyuncu Ogün ve Abdullah, Antalyaspor maçında üçüncü kez 'dalya' dedi. Sarı-Lacivertli takımın iki yıldızı Antalyaspor maçıyla Türkiye Birinci Ligi'nde 300. maçlarına çıktılar. Denizli, milli maç için ülkesine giden Ganalı Johnson'ın yerine ise ilk 11'de Ali Güneş'e yer verdi.

Daha zorları da gelecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sezon Kadıköy'de en zor maçlarını kazandıklarını söyledi. Denizli, "Antalya son haftaların en başarılı takımlarından birisi. Böyle bir rakibe karşı mücadele etmek çok zor. Antalyaspor'dan daha zorlu rakiplerle de oynayacağız" diye konuştu.

Kazanmayı biliyoruz

Denizli, "Fenerbahçe şartlar ne olursa olsun önünün kesilmesine müsaade etmeyecektir. 24 haftayı geride bıraktıktan sonra önümüzdeki haftalara tereddütle bakmayız. Fenerbahçe, kazanmak için bütün alternatifleri deneyen bir takım" dedi. denizli, Johnson'un yokluğunun kendilerini etkilemediğini de sözlerine ekledi.

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Cengiz Çandar :
Salona acıdım F.Bahçe şampiyonluk stresinde
Mehmet Atalay : Kamil Anahar :
Antalyalı Rüştü İş ahlakı...
 
TRABZON HAVLU ATTI 2-4
Gençlerbirliği galibiyetinin havasıyla maça çıkan Bordo-Mavililer'i rüyadan Siir Jet-paspor'un Hanke ve Ersen'le (2) bulduğu üç gol uyandırdı.
Hagi'ye büyük tepki
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Atilla Kıyat ateş püskürdü: Hagi dört yıldır yaptıklarının cezasını ödüyor. Galatasaray yönetimi kendi pisliğini temizlemeye çalışıyor.
BEŞİKTAŞ dökülüyor!

Tekelioğlu: Yenilgiyi hakettik
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Siirt Jet-Pa Spor karşısında ilk yarıda "göz göre göre'' 3 gol yediklerini ifade ederek, "Hak ettiğimiz bir yenilgi aldık'' dedi. Tekelioğlu, karşılaşmanın zor geçeceğini daha önceden tahmin ettiğini belirterek, "Yalnızca ben bu maçın zor geçeceğini tahmin ettim galiba. Oyuncular sıkı tutsaydı böyle olmazdı. Ancak geçen hafta takım galip geldiği zaman övgüleri ben aldıysam, bu hafta da eleştirileri benim almam gerekir" dedi. Trabzonspor'da sakatlığı krize sebep olan Oktay Derelioğlu, sonunda oynadı. Gençlerbirliği maçında sakat olduğu gerekçesiyle forma giymeyen Oktay'ın, bu maçta da oynamasının zor olduğu açıklanmıştı. Oktay, karşılaşmanın ikinci yarısında Sergen'in yerine oyuna girmesine rağmen etkili olmadı. Öte yandan, gelecek hafta ligde Beşiktaş ile karşılaşacak bordo-mavili takımın 14 Mart Çarşamba günü İstanbul'a gidebileceği ve hazırlıklarını Riva tesislerinde sürdürebileceği bildirildi.
12 Mart 2001
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED