YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den

  Arşivden Arama

 


Zil, şal ve gül diyarında kimin, nasıl ve nerede oynayacağını Lucescu bile bilmiyor

Endülüs'te raks


Bu akşam G.Saray yenilir, Milan Paris'te galip gelirse Sarı-Kırmızılılar ellerinde kalan son liderliği de kaybedecek.

La Coruna'da Riazor Stadı'ndaki maç 21.45'de başlayacak. İlk onbir son anda belirlenecek. Hakem Alman Hartmut Strampe.

Mastika mı, flamenco mu?

Dün öğle saatlerinde havada korku yaşayarak İspanya'ya giden Galatasaray TS ile 19.00'da maçın yapılacağı Riazor Stadı'nda hafif bir idman yaptı. Antrenman öncesi bir basın toplantısı yapan Lucescu, Deportivo'nun İspanya'nın en iyi takımlarından biri olduğunu geçen maça göre daha güçlü olduklarını belirterek, "Biz elimizdeki kadroya göre bir oyun planı hazırlayıp buradan en iyi neticeyle dönmek istiyoruz" dedi.

Kaybın telafisi var

Bu gece Galatasaray ile aynı saatte Paris'te PSG-Milan maçı var. İtalya'da berabere kalan Milan, deplasmanda galip gelirse Cimbom'un yenilgisini bekleyecek. G.Saray puan çıkaramazsa grupta yeni lider Milan olacak. Bu da Sarı-Kırmızılılar'ın ligden sonra ellerinde kalan Şampiyonlar Ligi zirvesini de kaybetmesine neden olacak. Milan'ın kaybı halinde G.Saray yenilse de lider.

Kazanç inanılmaz

G.Saray'ın bir puan çıkarması gruptan da iki maç kala çıkacağının işareti oluyor. Eğer Sarı-Kırmızılılar sakat ve cezalılara rağmen bu akşam galibiyeti bulursa kazancı anlatmaya kelimeler yetmez. Çeyrek finallere ayak bastı parası, şu ana kadar toplanmış olan 16 puanın artacak olması ve transferi beklenenlerin fiyatlarına gelecek zam nedeni ile Cimbom tavan yapacak.

Ufuk bile kadroda

Suat ve Hagi'nin sağ üst baldırdaki çekmesi sürüyor. Lucescu iki futbolcuyu da son anda yapılacak iğnelerle sahaya sürecek. Aylar sonra kadroya alınan genç Ufuk eksik kulübeye takviye olacak.

Hakem, Alman

Maçı Alman hakem Hartmut Strampe yönetecek. 45 yaşını bir ay sonra doldura-cak olan Strampe'nin son maçında grubun en kritik maçına verilmesi yadırgandı. Uluslararası hiçbir kariyeri olmayan Strampe 3 Mart'ta 46 yaşına basıp hakemliği mecburen noktalayacak.

 
Spor Yazarları

Ümit Aktan :
korkuYORUM
Mustafa Kutlu :
Taşlar yerine oturdu mu?




Kağıda basmak için tıklayın.

Baliç krizine Yıldırım çözüm
Denizli ile Baliç arasındaki soğuk savaşa başkan Yıldırım son verdi. Boşnak futbolcu ise hocasıyla bir problemi olmadığını yineledi.
Trabzon şaşkın! Çözüm aranıyor

5+1 Akla ziyan
Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulamaya soktuğu yabancı oyuncu sayısındaki "5 artı 1" kuralı, kulüplerin canını yakmaya devam ediyor. Fenerbahçe'den sonra Gençlerbirliği de kuralı unutunca, zor durumda kaldı. Takımların kadrolarında 6 yabancı oyuncu bulundurup, 5'ini aynı anda oynatabilecekleri, 1'inin ise yedek kulübesinde oturup, oyundan çıkacak yabancı oyuncu yerine sahaya girebilmesi şeklinde uygulanan "5 artı 1" kuralı, ligin ilk 21 haftasında sadece 3 takım tarafından değerlendirildi. Fenerbahçe, İstanbulspor ve Siirt Jet-Pa Spor, kuralı uygulayarak, 6 yabancı oyuncusuna birden maç içinde görev veren 3 takım olarak dikkat çekti. İstanbulspor 8, Fenerbahçe 5, Siirt Jet-Pa Spor ise 1 kez bu haklarını kullandı.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...