AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Başbakan 'Ters Köşe'de

Fehmi Koru ve Akif Beki'nin hazırlayıp sundukları Ters Köşe adlı tartışma programının ilk konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan.

Kanal 7'de Ters Köşe adlı yeni bir tartışma programı başlıyor. Deneyimli gazeteci Fehmi Koru ve Kanal 7 Ankara temsilcisi Akif Beki'nin hazırlayıp sundukları programın ilk konuğu ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oluyor.

Sıcak gündemin değerlendirileceği programda Başbakan Erdoğan, Koru ve Beki'nin; "Meclis'ten Irak'a asker gönderme kararı çıkar mı?", "Üniversite reformu çalışmaları nereye gidiyor, kimler nereye götürüyor?" gibi sorularını cevaplarken, 3 Kasım seçimlerine yönelik başvurular sonrasında Yüksek Seçim Kurulu'nun verdiği red kararını değerlendirecek.

Pazar ekranının en eski tartışma programlarından olan Başkent Kulisi'ne son veren Fehmi Koru, bundan böyle gündemi, Ters Köşe'de Akif Beki ile analiz edecek.
Kanal 7 / 11.45


Evlat acısı çekenlerin programı

Medyum Memiş, köşe yazarlığı ve radyo programcılığı derken şimdi de sosyal içerikli bir TV programı hazırlayıp sunacak. Haftada bir canlı olarak ekrana gelecek 'Evlat Acısı' adlı programda; kayıplar, yakınlarını kaybetmiş insanlar ve uzatılacak bir ele muhtaç kişiler derman bulacaklar. İlk program bugün.
Flash Tv / 22.00


Bir, Bülent Arınç portresi

Rıdvan Akar'ın sunduğu, 'artı eksi 7' adlı haber programının bu hafta ekrana gelecek bölümünde, TBMM Başkanı Bülent Arınç portresi yer alıyor. Programda ayrıca, seçim tartışması ve Urfa'da biletli yolculuk yapan hayvanların öyküsü gibi konular ekrana taşınacak.
Cnn Türk / 18.15


Göçebe çocuklar

Tayfun Talipoğlu, 'Türkiye'nin Çocukları' programıyla bu hafta Polatlı'da mevsimlik işçilerin yokluklar ve göçebeliklerle büyüyen çocuklarıyla beraber oluyor. Onlar, okullar açılalı iki hafta olmasına rağmen, aileleriyle birlikte Türkiye'nin dört bir köşesinde, çadırlarda evlerine dönecekleri günü bekliyor. Çünkü onlar da diğer arkadaşları gibi okumak istiyor. Göçebe çocuklar, Talipoğlu ile dertlerini paylaşıyor.
Ntv / 11.30


Red Kit KBK'da

Kırmızı Başlıklı Kız'ın bu hafta birbirinden ilginç konukları var. İlk renkli konuklar; Türkiye'nin ilk Red Kit'i Balıkesir'li Red Kit Cemal ve Türkiye'nin fakir ama gururlu sanatçılarından Mecnun. Haftanın ilginç konuklarından bir diğeri ise Sincanlı Filiz. Orta Anadolu'nun hareketli müziğini KBK'ya taşıyan Sincanlı Filiz'in eğlenceli müziği ve hoş sohbeti Kırmızı Başlıklı Kız'a ayrı bir renk katacak.
Kanal 7 / 23.15

 
GANGSTER FİLMLERİNİN EN İYİSİ
TRT, Piyanist'ten sonra şimdi de Mario Puzo'nun romanından uyarlanan ve şimdiye kadar çekilmiş en iyi gangster filmi kabul edilen The Godfather "Baba"yı ekrana getiriyor.
Sicilya'dan göç eden Carlione ailesi Amerika'da yerleşme çabalarını sürdürürken kendilerini tahmin bile edemeyecekleri bir yaşantının içinde bulurlar. Bir taraftan son derece katı örf ve aile yaşantısı, diğer taraftan ise acımasızca önlerine çıkanları yok etmeye başlayan Carlione ailesi bir müddet sonra Amerika'nın en korkulan mafya topluluğu haline gelmiştir.
BABA— Orijinal Adı: The Godfather Yön: Francis Ford Coppola Oyn: Marlon Brando, Al Pacino, Robert de Niro, Robert Duvall, James Caan, Diane Keaton, Richard Castellano
TRT 1 / 21.00

Azad ikna olacak mı?
Gani Rüzgar Şavata'nın Dumanlı Yol'unda serüven devam ediyor. Zaza'nın çocuklarını kaçırmaya kalkan Maşallah, Azad tarafından yakalanır. Bu arada Töre'ye verilen zaman dolmaktadır. Ailesi ve Drejanlılar, Töre'yi istemesi için Azad'a baskı yaparlar. Ancak, Azad'ın cezaevi arkadaşı Botan'ın oğlu Koçer'in başı beladadır ve Azad'ı bekler. Töre'nin muradına ermesi için bütün Basak Köyü'nün kızları seferberdir.
Kanal 7 / 21.30
5 Ekim 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED