T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Gündem notları

AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan Gölge Kabine programında gündemi değerlendirirken Süleyman Demirel'de İskele Sancak ve Terazi'de olacak

AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan iktidarın ilk üç ayını Gölge Kabine programında değerlendiriyor. Can Paker, Hasan Bülent Kahraman, Hasan Cemal ve Mehmet Barlas'ın yönelteceği hükümetin ilk üç ayındaki icraatlarıyla ilgili soruları cevaplayacak olan AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Türkiye'nin Irak politikası, tezkerede son durum, ekonomide atılan adımlar, yeni bütçe, IMF görüşmeleri gibi gündemi oluşturan konularda da görüşlerini açıklıyor.
Ntv / 20.30


Demirel, İskele Sancak ve Terazi'de

İskele Sancak'a ise, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel konuk oluyor. Programda Ahmet Hakan Coşkun'un sorularını cevaplayacak olan Demirel, "Türkiye ve dünya gündemini ilgilendiren konular hakkındaki düşünceleri neler?", "Ekonomik krizin düzeltilmesi için neler yapılması gerekir?", "Irak'ta yaşanan gelişmeler hakkında ne gibi stratejiler izlenmeli, Türkiye'nin Irak politikası nasıl olmalı?" "Türk siyasi geleceği nasıl şekillenecek?" gibi soruları cevaplıyor.
Kanal 7 / 23.15


Siyasetin geçmişi, bugünü
Kişilerin değil, fikirlerin mücadelesini ekranlara yansıtan yepyeni bir program start alıyor: Terazi. Bedrettin Habiboğlu'nun hazırlayıp sunduğu programın ilk konuğu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel. Demirel programda iç ve dış siyasetin geçmişi, bugünü ve geleceğini anlatıyor.
Tv8 / 01.00


Ortadoğu için bir film, bir Ateş Hattı
8 Oscar'lı Arabistanlı Lawrence ekranda. Filmin ardından Ateş Hattı da filmle bağlantılı olarak Irak, Musul ve Kerkük'te oynanan oyunları tartışacak.

Bugün 1962 yılında En İyi Yönetmen, En İyi Film, En İyi Çevre Düzenlemesi, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Özgün Müzik, En İyi Kurgu ve En İyi Ses dallarında Oscar kazanmış bir film: Arabistanlı Lawrence (Lawrence Of Arabia) adlı film geliyor ekrana. Filmin hemen arkasından saat 23.00'te de Ateş Hattı yayınlanıyor Star'da. Filmin anlattıklarından hareketle Irak, Musul, Kerkük'te oynanan oyunların tartışılacağı Ateş Hattı'na Ergun Hiçyılmaz ve Orhan Koloğlu konu oluyor. Arabistanlı Lawrence'in konusu ise kısaca şöyle: Lawrance, 1916 yılında İngiliz ordusunun Kahire'deki başkomutanlığında istihbarat subayı olarak çalışmaktadır. Bir Arap isyanı çıkarsa Osmanlı'nın yara alacağı düşüncesindeki İngiliz Casusluk Örgütü, Lawrence'ı Arabistan'a yollar. Lawrance, kendi aralarında birlik sağlamayamayan Araplar'ı ustaca yönlendirir ve kısa bir süre de olsa kendi önderliğinde birleştirir.

Arabistanlı Lawrance

Orj. Adı: Lawrance Of Arabia Yön: David Lean Oyn: Peer O'Toole, Alec Guinnes, Anthony Quinn, Omar Şerif Yapım Yılı: 1962 Türü: Politik / Dram
STAR / 20.15


Yaşamak için kaçmak gerektiğinde

2001 yılında çekilen Pressure (İnsan Avı) adlı film, gerilimle macerayı harmanlayan öyküsüyle, geç saatte yayınlanacak olsa da, macerasever izleyiciyi ekran başına davet ediyor. Filmin konusu şöyle: Tıp öğrencisi olan Steve arkadaşı Patric'le birlikte gittiği bir seminerden dönerken bir barda mola verirler. Ancak iki genç burada insanları kovalayıp onları vurmaktan zevk alan ve aynı zamanda polis olan bir baba oğulun tuzağına düşer.

İnsan avı

Orj. Adı: Pressure Yön: Richard Gale Oyn: Kerr Smith, Lochlyn Mora Türü: Gerilim Yapım Yılı: 2001
TRT 1 / 00.20


Böyle olur çaylak gazeteci
Nihat Durak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Ahmet Yurdakul'un senaryosunu yazdığı ve Umut Temiz, Çetin Tekindor, Mahir Günşıray ve Yeşim Büber gibi isimlerin rol aldığı yeni bir dizi start alıyor: Çaylak. Dizinin konusu kısaca şöyle: Ozan Basın Yayın Yüksek Okulu'nda okumakta ve Tıp Fakültesi'nde okuyan Evren'le aynı evi paylaşmaktadır. Staj için Gerçek Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Semra'dan için randevu alır. Ozan çalışmaya başlar ama ilk işinde kovulur.
Show / 20.15

 
Vecdi Gönül'den
savaş stratejileri

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu programına Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül konuk oluyor. Gönül programda, Irak Savaşı'nda askeri stratejisinin ne olduğu, Körfez Savaşı'ndan alınan derslerin Türkiye'nin askeri ve siyasi stratejisini nasıl etkilediği ve Irak'ta Türk ve Amerikan askerlerinin nasıl davranacağı gib konuları değerlendiriyor.
Cnn Türk / 23.10

Meclis Irak konusuna ne diyor?
Yavuz Baydar'ın hazırlayıp sunduğu SoruCevap'ta TBMM Başkanı Bülent Arınç var. Başkan Arınç programda, Meclis'in Irak krizinde nasıl karar alacağı, Meclis iradesinin krizi nasıl etkileyeceği ve iktidar-muhalefet diyalogunun nasıl sürdüğü konuları üzerine Baydar ve izleyicilerin sorularını yanıtlıyor.
Cnn Türk / 19.10

Fikir savaşları sıfıra sıfır bitiyor
Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide, Teoman yeni bir reklam projesi için çalışmaktadır. Bu arada Feridun'un paraya ihtiyacı vardır. Teoman ve Feridun beyin fırtınası yaparken ortaya reklam kampanyası için bir fikir çıkar. İki taraf da bu fikrin kendisine ait olduğunu iddia eder. Aslında proje Teoman'ındır. Feridun bu fikri alıp Binali'ye satar. Bu arada Berna dahil kimse Teoman'a inanmaz. Teoman çok bozulur. Sonunda fikir bir fiyasko ile sonuçlanınca ikisi de fikre sahip çıkmak istemez.
Trt 1 / 21.40

Gülbeyaz aşkını itiraf edince...
Karadeniz yöresinde kullanılmayan İstanbul Türkçe'sinin Karadeniz şivesiyle konuşulduğu yönünde eleştiriler alan Gülbeyaz adlı dizide İmdat, Denizyıldızı'nda miço olarak işe başlar. Kadir, İmdat'a olan güvenini göstermek için para ile ilgili işleri ona teslim eder. Musa ve Kamil yaşadıklarından ders almış ve iyi geçinmeye karar vermişlerdir. Ancak iyi geçinme konusunda da işi abartırlar. Demir sonunda Beyaz ile buluşmayı başarır. Gülbeyaz ve Kadir ise birbirlerine aşkını itiraf eder.
Kanal D / 22.00
21 Şubat 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED