AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Güç gösterisi küresel bir kabusa döndü
6.Avrasya İslam Şurası'nın sonuç bildirgesinde, Ortadoğu'daki gelişmelere değinilerek, "güç düzeni ile ahlak düzeni arasındaki çarpıklığın bütün insanlığı tehdit ettiği" vurgulandı.

Roche'tan ürküten iddia:
Her üç kişiden biri kanser olacak

Anneannem değil teyzem Müslüman
Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II, Yeni Şafak'ın sorularını cevapladı

Dargelirliye 50 trilyon okul yardımı
Bakan Atalay, dargelirli ailelere çocuklarının okul masraflarını karşılamak üzere sosyal yardımlaşma vakıfları aracılığıyla 50 trilyon lira yardım yapılacağını bildirdi.

'Çalışkan ve zeki çocuklar liseyi erken bitirebilsin'
Eğitim-Bir-sen, yeni eğitim öğretim yılında bakanlığa çeşitli önerilerde bulundu. Sendika, 4 yıla çıkarılan liseleri, çalışkan ve zeki çocukların daha erken bitirilebilmesine imkân tanıyacak düzenleme yapılmasını istedi.

Polise, 'duygusal davranma provokasyona gelme' ikazı
İçişleri Bakanlığı Strateji Merkezi, "Provokasyonları Önleme Rehberi" hazırladı. Toplumsal olaylarda provokatörlerin kadın, yaşlı ve çocukları öne sürdüğü belirtilen raporda, polise fiziki güç kullanımının en son seçenek olduğu hatırlatıldı.

12 Eylül mitingine 1 ay rötar
Aralarında DEHAP'ın da bulunduğu bazı sivil toplum örgütleri ve partilerin 12 Eylül'ün 25. yıldönümü dolayısıyla bugün Kadıköy İskele Meydanı'nda yapmayı planladıkları "Darbeciler Yargılansın" başlıklı miting, İstanbul Valiliği'nce bir ay ertelendi.

AİHM'deki eski davalar 33 milyon avroya patladı
AİHM'ye Türkiye aleyhinde yapılan başvuru sayısı 9 bini aşarken, başvurusu haklı bulunanlara Türkiye'nin ödediği para 33 milyon avroya (yaklaşık 55 trilyon lira) ulaştı. Bakan Çiçek, davalarda aleyhte karar çıkmasını, mevzuat ve uygulamalarda Avrupa ile tam uyumlu olmadığımız dönemde açılmış olmasına bağladı.

Gurbetçilerin bagajı artık turşu kokmuyor
Yaşadıkları Avrupa ülkelerine memleketlerinin 'tad'larını taşımaktan vazgeçen gurbetçiler, böylece havayolu şirketleri ile fazla bagaj, havaalanı güvenlik görevlileri ile de 'dökülen turşu suyu cihazlarımızı bozuyor' kavgalarından kurtuldu.

8 yıllık evliliği 28 dakikada bitirdiler

Bakan Atilla Koç'un hızına yetişilemiyor

Engelli öğrenciyle can cana iletişim

Özelde 'tahlil' hortumu
Emekli Sandığı'nın, 19 ilde, sandıkla sözleşmeli 93 poliklinik tarafından 'hortumlandığı' ortaya çıkarıldı. Kurum, poliklinikler hakkında soruşturma başlattı.

Trafik eğitim yılına hazır

Gardiyanın dördüz sevincine fatura şoku
Tüp bebek yöntemiyle dördüz sahibi olan gardiyan baba, 1 milyar 875 milyonluk faturada belirtilen bazı tedavilerin yapılmadığını iddia etti.

Kısa kısa..



10 Eylül 2005
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED