YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...


  Arşivden Arama

 


İsveç'ten 1 puan alan Ay-Yıldızlı ekibimiz yoluna devam ediyor

SIRA AZERBAYCAN'DA

Eksik kadroya rağmen rakibi ile başa baş oynayan Milli Takım'ın başarısı herkesi mutlu ediyor. İsveç'ten Azerbaycan'a geçen milliler sıcak ilgi ile karşılandı.

2000'in son randevusu

2002 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda liderliğe oynayan Türkiye, İsveç beraberliğinden sonra bu ülkeden Azerbaycan'a geçti. Çarşamba günkü maçın hazırlıklarına burada başlayan Ay-Yıldızlı ekibimize Azerbaycan'da büyük sevgi gösterileri yapılıyor. Eksik kadroya rağmen İsveç'ten 1 puan koparmayı başaran Milli Takım'ın hedefi, 2000 yılı içindeki son randevu olan Azerbaycan maçını da galibiyetle kapatarak büyük avantaj yakalamak.

Hedef grup birinciliği

Sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle İsveç karşısında sıkıntılı bir kadro ile oynayan Milli Takım'da problemler çözülüyor. Grup sonuncusu olan Azerbaycan karşısına daha güçlü bir kadro ile çıkacak olan Ay-Yıldızlı ekipte bu kez hedef, galibiyet ve averaj. Gruptan lider olarak çıkmayı amaçlayan Milli Takım kurmayları, "Azerbaycan'dan 3 puan çıkarmayı planlıyoruz. Zor maçlar geride kalıyor. Biz bu takımlara sahamızda puan vermeyiz" diyor.

Ulusoy: Büyük takımız

Milli Takım'la birlikte İsveç'ten Azerbaycan'a geçen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Ay-Yıldızlı ekiple övündüğünü söyledi. Futbolda büyük bir patlama yaptıklarını belirten Ulusoy, "Büyük takımız. Kendimizi küçük görmenin anlamı yok. Bizden herkes korkuyor. İsveç de sahaya korkarak çıktı. Hedefimiz, Azerbaycan maçından sonra Slovakya olacak. Onu da İstanbul'da yeneceğiz. 90 dakika gol arıyorsak iyi takımız" dedi.

Güneş: En iyisini yaptık

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İsveç karşısında en iyi sonucu aldıklarını söyledi. Hedeflerinin 3 puan olduğunu da hatırlatan Güneş, "Ancak, kadroda büyük sıkıntılarımız vardı. İsveç ve Azerbaycan maçlarından asgari 4 puan almak istiyorduk. İlk maçta bunu başardık" dedi. Gol umudunu son dakikaya kadar sürdürdüğünü belirten Güneş, "Maçın ilk yarısında da birçok fırsatı değerlendirememiştik. Son dakikalarda gol kaçıran Ergün golün sinyalini vermişti. Öyle de oldu. Ancak bu futbolcuyu morali bozulmasın diye oyundan aldım" dedi.

 




Kağıda basmak için tıklayın.

Galatasaray küçülemez
Gazetemizi ziyaret eden G.Saray Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst "Azınlık istiyor diye, hedeflerimizden dönmeyiz" dedi.
Moşe: Denizli benim annem
"Hocam beni seviyor ve tutuyor" diyen Mosheuo, "Johnson'la problemim yok. Kalıp, kalmayacağıma da hocam ve yönetim karar verir" dedi.
SCHUMACHER ŞAMPİYON
Trabzonspor'da şampiyonluk primi 40milyar
Trabzonspor Yönetim Kurulu, bu sezon futbolculara uygulanacak prim sistemini belirledi. Lig şampiyonluğunu 40 milyar olarak açıklayan Asbaşkan Hikmet Onur, ikinciliğe ise 25 milyar prim verileceğini bildirdi. Diğer primler ise şöyle: Türkiye Kupası Şampiyonluğu: 25 milyar, UEFA Kupası'na Katılma: 24 milyar. İç Saha Galibiyeti: 600 milyon, Dış Saha Galibiyeti: 1 milyar 250 milyon, Derbi Maçlar (İç Saha): 1 milyar 250 milyon, Derbi Maçlar (Dış Saha): 2 milyar 400 milyon, Derbi Maçlar (Dış Saha Beraberliği): 600 milyon. Bu arada Makedonya'nın, Azerbaycan ile yaptığı maçta beyin sarsıntısı geçiren Nikolovski'nin önemli birşeyi olmadığı bildirildi. MR'ı çekilen Makedon futbolcunun birkaç gün içinde Trabzon'a döneceği bildirildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...