YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Gündem

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


GAZETECİYE 1 MİLYON DOLAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Rauf Tamer: İspatlasınlar

"Egebank'tan bir milyon dolar alan gazeteci" ile ilgili olarak Sabah gazetesi Yazarı Rauf Tamer ismi ortaya atıldı. Tamer, söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayarak, iddiaların ispatlanmasını istedi.

Egebank soygununun ortaya çıkarılmasını sağlayan "Kasırga Operasyonu" ile ilgili her geçen gün yeni bir skandal yaşanıyor. Son olarak "Egebank'tan bir milyon dolar alan gazeteci" iddiası ile ilgili olarak Sabah gazetesi Yazarı Rauf Tamer'in ismi ortaya atıldı. Hürriyet gazetesi Yazarı Emin Çölaşan'ın köşesinde yer verdiği "Egebank'tan 1 milyon dolar alan gazeteci kim" iddiası dün medya kulislerinde ve televizyon ekranlarında tartışıldı.

Gazetemize yaptığı açıklamada Tamer, iddiaların hayal mahsülü olduğunu söyledi. Emin Çölaşan, medya dünyasına bomba gibi düşen iddialarında, iki yıl kadar önce, ünlü bir gazetecinin İstanbul'daki evine çantayla nakit bir milyon dolar para gönderildiğini ve bu paranın Marmara'da büyük bir arazi ihtilafı konusunda Murat Demirel'e yapılan yardım karşılığı sunulduğunu yazmıştı. Söz konusu iddiaların ortaya atılmasıyla birlikte kulislerde bir milyon doları alan gazetecinin kimliği üzerinde tartışmalar başlarken, ortaya atılan isim Rauf Tamer, Çölaşan'ı üç defa aradığını ancak telefonuna çıkmadığını söyledi.

Bu soruları cevaplasın

Rauf Tamer, Emin Çölaşan'ın köşesinde yer verdiği iddialarla ilgili olarak karanlıktan kalan birçok nokta olduğuna dikkat çekerek, Çölaşan'ın şu sorulara cevap vermesini istedi: Marmara'da olduğu söylenen bu arazi neresi? Bu arazi nedeniyle aralarında ihtilaf çıkan kişiler kimler? İddiaları ortaya atan ihbarcı kim? Tamerin açıklamalarından sonra gözle Ankara'daki iki ünlü gazeteciye çevrildi.




Kağıda basmak için tıklayın.

Keçili kameraya takıldı
Egebank'a el konulduğu gece güvenlik kameralarınca tespit edilen görüntülerde Cen Ajans'ın sahibi Nail Keçili'nin de olduğu ileri sürüldü.
Hizbullah'a şok baskın
Diyarbakır'da Hizbullah'ın kullandığı tespit edilen hücre evine baskın düzenlendi. Bir polis memuru şehid oldu.
Artık söz yargının

77 bin suç ortağı

Hürriyet'in kezzap yalanı
Hürriyet gazetesinin haberine başörtülü öğrencilerden yalanlama geldi. Öğrenciler, başörtülerini çıkararak derslere girmeleri halinde yüzlerine kezzap atılma tehdidi aldıkları yolundaki haberlerle ilgili olarak "Biz böyle bir tehdit almadık. Birilerinden korktuğumuz için bu eylemleri yapmıyoruz" dediler. Erzurum Valisi Osman Kadıoğlu ise öğrencilerin başlarını açmaları halinde yüzlerine kezzap döküleceği iddiaları hakkında şunları şöyledi: "Emniyete kezzap ile alakalı intikal eden herhangi bir bilgi yoktur. Rektörle yaptığım görüşmede de bu yönde herhangi bir beyanat verilmediğini öğrendim" Diğer taraftan derslere başörtülü girmek için direnen Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin eylemi dün de devam etti. Dekanlık yetkilileri, öğrencilerin derse girmeme eylemine devam etmeleri halinde, devamsızlıktan, eğitim görme haklarını kaybedebileceklerini belirttilerde devam ettiği gözlendi.

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...