Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PERŞEMBE
12 EKİM 2000

Güncelleme: 02:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

Demokrasi kuşağının, hayal kırıklıkları ile dolu mücadelesi çizgiromanda
İsimler, olaylar, darbelerle geçen bir hayatın serüveni...
Hakan Alpin çizdi Cemil Demli yazdı
Cuma'ya başlıyor

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü

ÜMMETÇİ DEĞİL MİLLİYETÇİ...
Hocaefendi Sendromu 14. Bölüm Bugün Yeni Şafak'ta
11. Bölüm için tıklayın

Arşivden Arama

  Nostaljik Kelime Oyunu...


Rüsvetçi gazeteci aranıyor

ADRES KARTEL

Söylenti dün doruğa çıktı. Murat Demirel'in 1 milyon dolara iş takibi yaptırdığı gazetecinin Kartel'de olma ihtimali kuvvetli

Şüpheli iki isim

Rauf Tamer Sabah gazetesi yazarı Rauf Tamer'in kendisiyle ilgili söylentileri yalanlaması üzerine Kartel'de çalışan ve Ankara'da ikamet eden iki isim daha ortaya atıldı. Bu iki gazeteci de siyasilerle içli-dışlı olmaları ile dikkat çekiyor.

Çölaşan susuyor

İddiayı ortaya atan Hürriyet yazarı Emin Çölaşan, gazetecinin ismini açıklamayacağını söyledi. TGC Başkanı Nail Güreli ise, "Bir gazetecinin, iş takibi karşılığı 1 milyon dolar aldığı iddiası vahim bir iddiadır" dedi.

________________________________Devam »

Tantan ipucu veriyor

İçişleri Bakanı Tantan, Egebank'ın güvenlik kamerasındaki görüntülerde yer alan bir kişiye dikkat çekerek, "Bu kişinin ilişkileri Nasrullah Ayan'a kadar gidiyor" dedi.
________________________________Devam »

Hizbullah'a baskın: Bir polis şehit

Diyarbakır Bağlar'da örgüt evine yapılan baskında açılan karşı ateş sonucu Adem Bayrakçı isimli polis memuru şehit oldu.
________________________________Devam »

Barak, Nazi gibi

İsrail'in öldürdüğü Filistinli sayısı her gün artarken, İsrail Başbakanı Barak, "Filistinlilere karşı her türlü aracı kullanmanın meşru olduğunu savundu. Barak, "Kaç Filistinlinin öldüğü beni alakadar etmez" dedi.
İsrailli General Etisk Eytan ise askerlerine, "Özellikle göğüs ve başlara vurularak halkın kalbine korku vermelerini" emretti. Bölgedeki çatışmaları sona erdirmek için başlatılan diplomatik çabalar devam ediyor.

Başkan'ı muhalefet seçecek

Meclis Başkanlığı seçiminde ilk iki tur bugün. FP ve DYP, ANAP'lı adayı destekleme sinyalleri veriyor. Sıranın kendisinde olduğunu düşünen MHP, DSP'den destek bekliyor.
________________________________Devam »

Irak'la ticaret başlıyor

Dışişleri Bakanlığı'nın izniyle ambargonun delinmesinden sonra, Koç topluluğu da özel bir uçakla Irak'a tıbbi ve insani yardım malzemesi gönderdi.
Alparslan Türkeş'in yardımcısı Ferruh Sezgin yazdı.
Yakında Yeni Şafak'ta

Ahmet Taşgetiren
Dr. Başer ve Alverof
Türkiye AİHM'de üç mahkûmiyet daha aldı. Birisi ifade özgürlüğünü, birisi yaşama hakkını ihlâlden, birisi de işkenceden.. AP'de Türkiye'ye, memurların ideolojik ve dini düşünceleri sebebiyle işten atılmaması çağrısında bulunuldu. Ve dört yıl önce hazırladığı, bilim jürisinde kabul edilen tezi sebebiyle sosyoloji doktoru Alev Erkilet Başer'in üniversitedeki görevine son verildi. Ve Nobel Fizik ödülü, bir komünist fizikçiye verildi... İşte dünya, işte biz...
Nazlı Ilıcak
Asker, AB, İslâm

Fehmi Koru
Vaclav Havel'i dinlerken...

Mehmet Barlas
Vizyonsuzluk, ülkenin ufkunu karartıyor!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...