YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Futbolun başına yeniden getirilmesi düşünülen Kalkavan kesin konuştu

ASLA GERİ DÖNMEM

"En büyük arzum 2000 yılında Fenerbahçe'nin şampiyon olması" diyen Kalkavan, "Camia olarak Mustafa Denizli'ye sabır göstermeliyiz" dedi.

Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunda futbolun patronu olan Şadan Kalkavan'la dobra dobra. Kongrede Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte en fazla oyu alan ve Yıldırım'ın seçimlerde zaferle ayrılmasında büyük rol oynayan Kalkavan ile Fenerbahçe'yi konuştuk. Denizlispor'lu Ümit'in Beşiktaş'a kaptırılmasıyla birlikte başkan Yıldırım ile yollarını ayıran ve yönetici olarak görevini sürdüren Kalkavan yeniden eski görevine dönmesinin kesinlikle sözkonusu olmadığını söyledi. Eski görevine dönmesi için büyük baskı yapılan Kalkavan, "Yıldırım geri dönmemizi istiyor. Şu anda ne benim ne de Selim Soydan'ın geri dönmesi gibi bir şey yok" dedi. İşte Kalkavan'ın görüşleri:

Takımı beğenmiyorum

"Fenerbahçe'nin ligde oynadığı 7 haftadaki futbolu beni tatmin etmiyor. Yapılan süper transferlere rağmen takım arzu edilen futbolu oynayamadı. Takımın ne oyunu, ne de sistemi belli. Ancak bütün bu olumsuzluklara rağmen de aldığı sonuçlar umut verici. Çünkü 7 maçlık periyotta liderle Fenerbahçe'nin arasındaki puan farkı sadece bir."

Denizli'ye sabır gösterilmeli

"Şu anda Fenerbahçe'yi izleyenler rahat değil. Ancak bu takıma sabır gösterilmeli. Kötü döneminde bir takım bu sonuçları alabiliyorsa, iyi oynadığı zaman karşısında hiçbir rakibin duracağını sanmıyorum. Taraftarlarda her zaman 12. futbolcu olarak trübünlerdeki yerini almalı. Her zaman futbolculara maçın sonucu ne olursa olsun, destek vermeliler"

Hasret bitecek

"Bu sezon Fenerbahçe şampiyonluğun en güçlü adayıdır. 5 Yıllık şampiyonluk hasretinin bu sezon son bulacağına inanıyorum. Ancak topun da bizi biraz sevmesi lazım. En büyük dileğim 2000 yılının şampiyonu olarak Fenerbahçe'nin tarihteki yerini almasıdır. Bu şampiyonluğu da camia, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak çok istiyoruz"

Destek verilmeli

"Mustafa Denizli'ye yönetimin yanısıra camia ve taraftarların sonuna kadar destek vermeliler. Kariyerini ispatlamış bir hoca. Yepyeni bir takım kurdu, kısa sürede herkes ondan büyük başarılar bekliyor. Ancak Denizli'nin böyle bir takımı süper bir futbol oynatması için zamana ihtiyacı var"

İki hayat olmaz

"Baliç, bu sezon futbolundan çok gece hayatlarıyla gündeme geliyor. Bir insanın iki hayatı olamaz. Futbol ile gece hayıtını insanların birbirine karıştırmaması gerekir. Denizli'nin ayrıca Moshoeu yerine Johnson'u alması daha faydalı olur"

 


Kağıda basmak için tıklayın.

 

 

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...